O femeie a stat în frig opt ore în curtea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

Din cauza numărului mare de pacienți în ultimele 24 de ore, timpul de așteptare la primă urgență a crescut.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Mihaela

Din cauza numărului mare de pacienți în ultimele 24 de ore, timpul de așteptare la primă urgență a crescut.

O femeie în vârstă de 83 de ani a așteptat opt ore în frig în curtea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Bătrâna a fost transportată la spital cu un echipaj de ambulanță. De asemenea, la fața locului cadrele medicale i-au spus că este nevoită să aștepte pentru că sunt foarte mulți pacienți și insuficient personal. Fiica femeii a declarat că dacă știa în ce condiții o să aștepte mama ei nu o lăsa să meargă la spital. "Mi-a zis doamna de la Salvare că va trebui să aștepte cam mult, dar dacă îmi zicea condițiile în care trebuie să aștepte, nu o lăsam să meargă pentru că i-a făcut mai rău așteptarea”, a spus fiica femeii în vârstă de 83 de ani.


In articol:

Medic: De ce ați venit aici? Ce s-a întâmplat?

Femeie: Mi-e rău

Medic: Păi și ce căutați? Mai bine stăteați acasă.

Citeste si: Lavinia Pârva a vorbit deschis despre divorţ! Ştefan Bănică a aflat din presă - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Un elev de 12 ani din Târgovişte a căzut de la etajul al doilea al liceului! A alergat pe hol, a alunecat şi... Ce a urmat e incredibil!

Citeste si: Situație șocantă la Institutul Fundeni. Cum așteaptă bolnavii de cancer testul Covid, înainte de internarea pentru tratamentul oncologic

Pacienți revoltati
Curtea spitalului din Târgoviște[Sursa foto: Ziare.com]

Bâtrâna a fost nevoită să aștepte într-un cort neîncălzit, aceasta a tremurat de frig toată noaptea. ”Corturile au un sistem de încălzire. În mare parte au fost înlocuite cu containere. Cele 2, 3 corturi care au mai rămas au un sistem de încălzire, dar când temperatura scade ele nu fac față să asigure o temperatură optimă normală în anumite perioade. Facem eforturi disperate să înlocuim toate corturile cu containere mai performante de încălzire", a declarat Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

În ultimele 24 de ore a crescut numărul pacienților

Din cauza numărului mare de pacienți în ultimele 24 de ore, timpul de așteptare la urgență a crescut foarte mult. ”La noi se ajunge la 300 de prezentări într-o zi. Al doilea motiv este că numărul mic de medici specialiști de medicină de urgență pe care îi avem la spital”, a mai declarat Claudiu Dumitrescu, manager spital.

Sursa: Digi24.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată care este motivul pentru care Raluca vrea să divorțeze cât mai repede de Pepe!

BOMBA zilei: Cea mai nouă autostradă din România s-a stricat DEJA. Românii își rup mașinile pe ea

S-a aflat adevăratul câștigător de la Ferma 2020! Nu este Augustin Viziru. Detalii incendiare

Adelin, cerut insistent în casa Puterea Dragostei, după ce a fost acuzat că a agresat-o pe Ștefania! Fostul concurent se încordează pe Internet

Bebeluș de doar o zi, omorât de câinele familiei. Femeia și-a găsit copilul în curte, acolo unde animalul încerca să-l îngroape: ”Era plin de sânge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies