O femeie din Focșani a fost salvată după ce a sunat la un număr greșit! Povestea este cu adevărat emoționantă: „Alo, Mihaela! Mă simt rău, nu știu ce să fac”

O femeie din Focașni a fost salvată de la moarte după ce persoana pe care a apelat-o din greșeală s-a asigurat că primește ajutorul de care avea nevoie.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria

O femeie din Focșani a fost salvată după ce a sunat la un număr greșit!
Autoritățile din Focșani au intervenit de urgență și au salvat-o pe bătrâna care avea mare nevoie de îngrijiri medicale [Sursa foto: Facebook ISU Vrancea ]


In articol:

O femeie din Foșani a fost la un pas de moarte. A încercat să sune la o cunoștință, dar a greșit numărul. Asta nu a împiedicat-o pe femeia care a răspuns la telefon să o ajute pe apelantă și, din fericire, să îi salveze viața.

„Alo, Mihaela! Mă simt rău, nu știu ce să fac”, a spus bătrâna, cu voe chinută de durere. La telefon a rsăpuns o femeie pe nume Irina care, deși nu o cunoștea pe persoana care o apelase, a reacționat imediat. Gălățeanca nu s-a pierdut cu firea și nici nu i-a închis femeii, când și-a dat seama că apelul nu era pentru ea, ci a încercat să o ajute. Gemetele femeii au făcut-o să își dea seama că nu era vorba de o glumă proastă, ci că o persoană avea mare nevoie de intervenția medicilor.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Irina s-a gândit la mătușa ei, care a stat două zile în case, simțindu-se rău și a încercat să afle mai multe detalii de la femeia care o sunase, însă nu a reușit să primească prea multe răspunsuri, înainte ca discuția să se întreurpă brusc. Gălțeanca a sunat la 112 și i-a povestit operatoarei ce s-a întâmplat, apoi a apelat-o din nou pe bătrână și a aflat că o cheamă Georgeta.

Citeste si: Cazul care i-a șocat pe oamenii legii din Dolj! Pe cine au găsit ascunși într-o ramă de termopan

Autoritățile au intervenit de urgență și au salvat-o pe femeia din Focșani

STS Ialomița a redirecționat cazul Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea, iar ei au reușit să localizeze zona din care sunase Georgeta. Având datele de indetificare ale bătrânei, au reușit să dea de ea cu ajutorul polișiștilor. Popierii au reușit să intre în apartamentul femeii cu o scară și au găsit-o conștientă, dar nu într-o stare bună. Femeia în vârstă de 88 de ani a fost transportată în scurt timp la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani.

„Caz rezolvat cu succes, datorită prezenței de spirit de care a dat dovadă Irina și a bunei cooperări care există între instituțiile care au intervenit: S.T.S., I.S.U. Vrancea, I.P.J. Vrancea, S.A.J. Vrancea. 𝐅𝐞𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚̆𝐫𝐢 𝐭𝐮𝐭𝐮𝐫𝐨𝐫! 𝐀𝐭̦𝐢 𝐝𝐞𝐦𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭 𝐢̂𝐧𝐜𝐚̆ 𝐨 𝐝𝐚𝐭𝐚̆ 𝐜𝐚̆ 𝐮𝐧 𝐬𝐭𝐫𝐢𝐠𝐚̆𝐭 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐞𝐫𝐚𝐭 𝐬𝐞 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚 𝐢̂𝐧𝐭𝐫-𝐨 𝐯𝐢𝐚𝐭̦𝐚̆ 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐭𝐚̆!”, a transmis ISU Vrancea pe pagina de oficială de Facebook a instituției.

Urmatorul articol
Citește și:

Țipete de disperare ale unei tinere! Femeia, agresată de doi bărbați în Orășelul Copiilor din București!

Un bărbat din Botoșani și-a dat fosta iubita în judecată pentru că l-a părăsit înainte de nuntă! Acum, vrea înapoi toate cadourile și banii pe care i-a cheltuit cu ea

Atenție! Cum se schimbă ora în noaptea aceasta, 24-25 octombrie. Trebuie să ne pregătim organismul

Poveste cutremurătoare! Beniamin, tânărul ucis de un cerșetor, urma să se căsătorească cu fata cărei i-a luat apărarea!

Bănuită că ar fi amanta lui Dan Bittman, cea mai sexy mezzosoprană de la noi a făcut show la Ateneu!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies