LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

O femeie săracă din India a mers pe jos 160 de km imediat după ce a născut. Cum au găsit-o oamenii legii la frontieră e cutremurător

O gravidă din India a uimit o lume întreagă după ce a născut pe drumuri, la puțin timp după ce a rămas cu familia ei fără locuință.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere
O femeie din India, a cărei identitate a rămas necunoscută, se afla cu soțul ei și cei patru copii ai lor în drum spre orașul Satna.
Femeia, care se pregătea din orice clipă să devină mamă din nou, părăsise orașul Nashik cu familia, după ce rămăsese fără locuință.
Blocajul cauzat de noul coronavirus a lăsat-o atât pe ea, cât și pe soțul ei fără niciun venit.


In articol:

Citeste si: Ce a făcut o femeie însărcinată după ce i s-a refuzat locul în autobuz! Reacția ei a devenit virală: „Vă avertizez că sunt gravidă în nouă luni”

 

Pe parcursul călătoriei, femeia s-a oprit și a născut o fetiță. Câteva zile mai târziu, a fost oprită de Kavita Kanesh, un oficial din Madhya Pradesh, la un punct de control.

„După ce a născut, s-a odihnit doar aproximativ o oră și jumătate și a pornit la drum. Familia nu avea niciun ban, nici mijloc de transport și nimeni nu le-a oferit vreun sprijin”, a spus Kanesh.

Copilul a venit pe lume pe data de 5 mai, cu patru zile înainte ca femeia să ajungă la punctul de control.

Kanesh a spus că a aranjat ca femeia să fie dusă într-o unitate de carantină și să primească tratament medical, potrivit digi24.ro.

O femeie gravidă în șase luni, mesaj disperat de pe patul de spital: „Am COVID-19. Lupt pentru viața mea și a copilului meu”

Insărcinată în șase luni, Karen Mannering a ajuns pe patul de spital, după ce a acuzat că se simte rău de mai bine de două săpătmâni. Femeia a fost diagnosticată cu COVID-19 și pneumonie la ambii plămâni.

Citeste si: O copilă de 13 ani, însărcinată în luna a șaptea. Ce e și mai bizar e cum a rămas gravidă

 

Karen urmează să fie mămică pentru a patra oară. Cu foarte multă durere în suflet și gata să izbucnească în plâns, ea a hotărât șă posteze pe rețelele de socializare un videoclip, în care sfătuiește toți oamenii să stea în casă.

„Mi s-a spus că am COVID-19 și sunt bolnav de două săptămâni. Am fost în spital de sâmbătă și astăzi este miercuri. Am pneumonie la ambii plămâni și mă lupt pentru mine și copilul meu. Nu merită să ieșiți afară. Am trei copii acasă și un soț pe care nu pot să-l văd”, a povestetit Karen, cu lacrimi în ochi, potrivit Daily Mail.

Femeia a mai spus că nu știe de unde a luat virusul, dar simptomele o fac să se simtă foarte rău.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate