O femeie vrea să divorțeze de soțul ei dintr-un mod incredibil: „Sunt sătulă, m-a ajutat și la curățenia casei”

De ce vrea o femeie să divorțeze de soțul său.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


O femeie este decisă să divorțeze din cauza unui motiv incredibil. Femeia vrea să redevină femeie liberă și este hotărâtă să meargă până în pânzele albe din cauza unui lucru pe care bărbatul îl face în mod repetat.

Ei bine, dacă multe femei ar fi în culmea fericirii, ei bine, femeia în cauză este nefericită din cauză că soțul său îi face o mulțime de cadouri și chiar face curățenie în casă, fără ca ea să îi ceară acest lucru.

Femeia a vorbit pentru Curtea Sharia din Fujairah, Emiratele Arabe Unite și a spus că dragostea extremă pe care o manifestă soțul său a determinat-o să ceară divorțul.

Bărbatul nu a țipat niciodată la ea și nici nu s-a certat cu ea, a fosr mereu gentil cu ea și, în ciuda afecțiunii pe care el o manifestă, viața ei a deveni un iad.

Potrivit unor surse, ea se simte depățită de această dragoste și de afecțiune.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Sunt sătulă de această afecțiune. Chiar m-a ajutat la curățenia casei, fără ca eu să îi cer acest lucru”, a dezvăluit femeia, potrivit The Sun.
De asemenea, atunci când ea sa plâns de dieta lui, bărbatul s-a apucat de o dietă strictă și de un regim de exerciții, din cauza căruia și-a rupt și un picior, dar nu s-a plâns.

Nici cadourile dese pe care i le face nu sunt de ajuns și își dorește ca măcar o singură dată să se certe cu el.

Dar pare imposibil acest lucru cu soțul meu romantic care întotdeauna m-a iertat și mi-a oferit zilnic cadouri. Am nevoie de o discuție reală, chiar și de un argument, nu de o viață plină de obediență.” a mai spus femeia.

În ciuda cererii sale, bărbatul își dorește să nu aibă loc divorțul.

„Nu este corect să judeci un mariaj din primul an și toată lumea învață din greșeli. Îmi dorec ca mereu să fiu un soț bun și perfect”, a spus acesta.

 

Judecătorii au decis să îi lase pe cei doi să își rezolve problemele conjugale și să nu intervină.


Citește și:

Un băiat din Deva a fost violat de două femei în fața iubitei: „A fost pus în genunchi, pe cioburi, și obligat să...”

Caz terifiant la Reșița: Un tată și-ar fi agresat sexual fetița de numai trei ani și jumătate. E cutremurător ce le-a povestit copila psihologilor

Descoperirea unui soț după ce a montat o cameră ascunsă în dormitorul conjugal. Imaginile l-au lăsat fără cuvinte: "Am fost şocat când mi-am văzut soţia în acea ipostază”

Incendiu cumplit la Băilești: mătușa unor copii striga după ajutor din spatele unui geam înshis

Virgil Musta, noi declarații despre respectarea regulilor la secția de votare! Cum vom vota fără să ne infectăm cu COVID-19?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies