O fetiță de doi ani s-a spânzurat accidental și a murit! Mama ei credea că doarme, dar când s-a întors în cameră a înlemnit

O mamă și-a lăsat fetița singură în cameră și credea că doarme. Când s-a întors în dormitor a găsit-o fără suflare, după ce Macy s-a spânzurat accidental.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Macy Fletcher, o fetiță de doar doi anișori din Marea Britanie, a murit într-un mod tragic. Mama ei a lăsat-o dormind în cameră și a plecat să facă ordine în restul casei. Când s-a întors să o verifice, a găsit-o pe fetiță cu șnur de la jaluzele înfășurată în jurul gâtului.

Fetița se trezise la un moment dat și s-a jucat cu șnurul, înnondându-și-l în jurul gâtului.

Speriată, mama a sunat la ambulanță, iar medicii au dus-o de urgență la spital. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru Macy, care a murit.

Citeste si: Ștefania, fata de 19 ani care a murit călcată de tren, a lăsat în urmă doar lacrimi și durere! Mesajul cutremurător al iubitului care urma să o ia de soție peste doar câteva săptămâni

Citeste si: Un băiețel a fost la un pas să cadă de la etajul al patrulea, în timp ce mama lui se uita în telefon. A fost salvat în ultima clipă! VIDEO

Citeste si: Un bebeluș de doar 2 ani a căzut de la geam la doar câteva secunde după ce mama lui l-a lăsat singur! A suferit răni grave și a murit la spital

fara descriere

Mama fetiței care s-a spânzurat din greșeală trage un semnal de alarmă

Modul în care Macy a murit a dărâmat-o pe mama ei. Femeia vrea ca nimeni să nu mai treacă printr-o situație de acest gen vreodată, motiv pentru care își dorește ca jaluzelele cu șnur să fie interzise.

În Marea Britanie, din anul 1999 și până acum au murit cel puțin 30 de copii după ce s-au spânzurat în mod accidental cu șnurul de la jaluzele.

Anchetatorii au făcut cercetări în acest caz și au stabilit că, într-adevăr, moartea micuței Macy Fletcher a fost doar un accident tragic și că nicio infracțiune nu a fost comisă. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate