O fetiţă de opt ani se răcoreşte în piscină alături de un piton de 11 metri. VIDEO

Pitonul a devenit partenerul ei preferat de înot

Autor: Elena Popescu

In articol:

O fetiţă în vârstă de opt ani din Israel se răcoreşte în mica piscină din curte alături de un piton galben de 11 metri.

Şarpele galben, pe numele său, Belle, este unul dintre numeroasele animale de companie ale familiei, acesta trăieşte fericit într-un sanctuar de animale dintr-o comunitate agricolă din sudul Israelului.

(Vezi şi:  Șarpe capturat într-un magazin alimentar din Constanța)

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Pitonul a primit numele de Belle

Acesta a primit numele de Belle după personajul principal feminin din popularul film de animație Walt Disney, Frumoasa și Bestia.
Fetiţa a spus că Belle a fost o companie foarte plăcută în timpul perioadei de izolare pricinuită de pandemia de coronavirus, care a ținut școlile închise în ultimele săptămâni.

”Timpul trece alături de ei, pentru că îmi place foarte mult să stau cu șerpii și uneori îi ajut să-și arunce pielea și să fie fericiți în timpul coronavirusului”,  spune fetița. (Vezi şi:  Imagini cu puternic impact emoțional! Un șarpe de peste 1 metru i-a intrat unei femei pe gât, în timp ce dormea. Cum l-au scos doctorii VIDEO)

Sarit Regev, mama lui Inbar, spune că cei doi au crescut împreună:

”Inbar a fost crescută cu toate aceste animale și cu șerpii. Când Inbar era mică, a înotat în baie cu șarpele. Ea a crescut, iar șarpele a devenit mai mare, așa că înoată împreună în piscină. Este ceva normal pentru noi. Există oameni care spun `ești nebun, cum o poți face, nu-ți iubești copiii`. Este minunat să trăiești așa. Când un copil crește cu animale devine o persoană care îi iubește pe alții, devine o persoană căreia îi pasă de ceilalți”, a declarat femeia.

(Vezi şi:  REVOLTĂTOR O fetiță de cinci ani mușcată de viperă a fost plimbată între spitale, în căutare de ser antiviperin. În ce stare se află copila)

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Șarpe capturat într-un magazin alimentar din Constanța

Imagini cu puternic impact emoțional! Un șarpe de peste 1 metru i-a intrat unei femei pe gât, în timp ce dormea. Cum l-au scos doctorii VIDEO

REVOLTĂTOR O fetiță de cinci ani mușcată de viperă a fost plimbată între spitale, în căutare de ser antiviperin. În ce stare se află copila

Horoscop 17 Mai 2021: astazi Fecioarele vor incerca lucruri noi

Horoscop luni, 17 mai. O zodie are parte de mai puțini bani astăzi. Trebuie să te descurci singur!

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Lionel Messi, din ce în ce mai aproape de Manchester City. Salariu uriaș

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies