O fosta concurenta de la Exatlon este insarcinata

Paula Vieru, fosta concurenta de la Exatlon, sezonul 2, este gravida

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

O fosta concurenta de la Exatlon este insarcinata!

Paula Vieru, fosta componenta a echipei Faimosilor in cel de-al doilea sezon al competitiei care s-a filmat in Republica Dominicana, si-a afisat burtica intr-o rochita mulata.

fara descriere

Paula, buna prietena cu o alta Faimoasa, Diana Belbita, s-a pozat cu alti fosti concurenti de la Exatlon.

Paula Vieru, fosta concurenta de la Exatlon, este insarcinata

Intr-o fotografie postata pe Instagram de Ion Surdu apare Paula Vieru cu burtica la inaintare. In poza, alaturi de Ion Surdu si graviduta Paula Vieru, mai apar si Ionut Jaguarul Sugacevschi si Mirel Dragan.

Ce profesie are de fapt Paula Vieru, fosta concurentă de la Exatlon?

”Eu am grijă de feţele sportivilor. Înainte ca aceştia să intre în cuşcă le dau cu o cremă specială care îi ajută să nu se învineţească rău în urma loviturilor primite şi opreşte sângerarea în caz de accidentare!”, ne-a povestit Paula Vieru.

Citeste si: Cum se spală ”faimoasele” la baracă! ”Îţi toarnă o cană cu apă rece!” Paula Vieru a spus tot adevărul de la Exatlon

Citeste si: Paula Vieru, adevărul despre relaţia dintre Faimoşi: "Băieţii au fost puşi la zid de Monica şi Cristina"

Citeste si: Paula Vieru şi Ciprian Silaşi, conflict în direct la FanArena! Declaraţiile Războinicului au enervat-o pe fosta concurentă de la Faimoşi: "Un caracter jegos"

Fosta concurentă de la Exatlon este kinetoterapeut, ea colaborează cu Federaţia Română de Atletism, si cutman (n.r. – opreşte sângerările luptătorilor) la galele sportive ”în cuşcă”.

Luptătoarea Diana Belbiţă, fostă concurentă şi ea la Exatlon, în primul sezon, este prietenă cu Paula Vieru, despre care are numai cuvinte de laudă. ”Face aproape imposibilul în mai puţin de un minut, reuşind să îmi închidă cele mai adânci tăieturi, fără a-mi lăsa cicatrici pe faţă. Este incredibilă!”, a declarat recent Diana Belbiţă despre Paula Vieru.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate