O fostă jucătoare de handbal s-a înrolat în armată! Ramona Constantinescu a jucat la Craiova, Brăila și Vâlcea FOTO

Ramona Constantinescu (33 de ani) a decis să se înroleze în armată, după o carieră remarcabilă în handbalul profesionist.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

În vârstă de 33 de ani, extrema Ramona Constantinescu a renunțat la handbal și a optat pentru o carieră militară, înrolându-se în armată! Jucătoare de bază la Vâlcea, Brăila, Roman sau Craiova, Ramona a postat un mesaj pe site-ul M.A.p.N. în momentul în care a luat această decizie, în care explică opțiunea ei. 

”Da, sunt o persoană dependentă de sport! Cum altfel aș fi reușit?

Am fost așa încă de mică, eram o fire rebelă și băiețoasă și părinții mei au decis să mă înscrie la un club sportiv unde să îmi pot consuma energia. Așa a început povestea cu handbalul, ce avea să devină, în scurt timp, pasiunea mea!

Cariera mea în handbal însumează acum 20 de ani, am participat la foarte multe competiții reușind să fiu campioană națională de patru ori și vicecampioană națională de două ori cu clubul sportiv Oltchim Râmnicu Vâlcea. Deoarece am ajuns până în semifinalele Cupei Europene (E.H.F) cu echipa H.C.M Roman, unde am activat pentru o perioadă de doi ani, am fost recompensată, alături de colegele de echipă, cu titlul de ,,cetățean de onoare” al orașului Roman.
Pentru a-mi îmbunătăți experiența competițională am ales să-mi reprezint cu mândrie țara şi peste hotare, în două țari cu prestigiu în handbalul European: Norvegia și Germania.

Citeste si: Șoc în lumea sportului! Un handbalist cunoscut a murit! În urmă cu doar o lună cucerise o Cupă prestigioasă

Citeste si: Retrasă din handbal, Ada Nechita are o viață fabuloasă cu iubitul milionar! FOTO

Sportul de echipă te obligă să înveți valoarea lucrului în echipă. Un meci e ca o ”bătălie” dintre două armate, fiecare soldat în parte trebuie să fie puternic fizic și psihic dar, cel mai important, trebuie să fie puternici împreună... nu poți câștiga un război de unul singur!

Fetele din echipă mă tot sună și mă întreabă cum e aici, eu le zic că este ca un cantonament prelungit și, la fel ca în handbal, la sfârșit trebuie să ieșim învingători, atât eu, cât și colegii mei”, a notat Ramona Constantinescu.  

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate