O infirmieră fura testele COVID-19 din spital și le vindea! Ea le falsifica și rezultatele pacienților

O infirmieră și partenerul ei furau și falsificau testele pentru COVID-19. Cazul a fost rezolvat, după ce o femeie a mers la spitalul respectiv.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Infirmieră fura teste covid
test covid-19

Un caz neașteptat într-un spital din Italia! O infirmieră, originară din Italia, și partenerul ei de viață sunt suspectați că furau testele pentru coronavirus și le vindeau altor persoane. Cei doi le vindeau pe sume mari și le falisifcau și rezultatele pacienților. Actul de înșelătorie a ieșit la iveală, după ce o pacientă a ieșit negativă și a mers la spital să ceară explicații. 

Infirmieră vindea și fasifica testele pentru COVID-19


In articol:

Caz șocant în Italia, după ce o infirmieră fura și falisifica testele pentru coronavirus. În acest caz a fost implicată o femeie care lucra la spitalul San Paolo din Civitavecchia, din regiunea Lazio și partenerul ei de viață. Aceasta fura testele din spital și i le dădea bărbatului. El se prezenta ca fiind medic și mergea și le făcea teste pacineților acasă, contra cost. După ce reușeau să obțină probele, cei doi parteneri le spuneau persoanelor testate faptul că rezultatele au ieșit negative. 

Citeste si: S-a eliberat dispensa de cinci zile. Românii pot petrece Crăciunul cu întreaga familie - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Anchetatorii verifică la momentul actual dacă printre persoanele „testate” de aceste două persoane există vreun pacient infectat cu noul coronavirus şi, neştiind că este bolnav, ar fi putut răspândi virusul.

Infirmieră fura teste covid
Test Coronavirus

Actul de înșelătorie a ieșit la iveală, după ce o femeie angajată la o firmă de curățenie și-a făcut un test la presupusul medic. În momentul în care pacineta a primit rezultatul negativ, „semnat” de Spitalul Spallanzani, în raport era scris faptul că „pozitivitatea nu este exclusă”. Atunci, aceasta a mers la spitalul respectiv și a cerut socoteală pentru cele întâmplate, însă ea a primit un răspuns supriză. Se pare că, de fapt, aceasta nu fusese testată la acest spital. În urma perchezițiilor efectuate, la locuința celor doi iubiți au fost găsite multe teste pentru COVID-19, dar și alte materiale medicale, care probabil au fost și ele furate din spitalul San Paolo din Civitavecchia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

În două săptămâni de zile s-ar termina pandemia! Adrian Streinu-Cercel a spus clar ce ar trebui să facem

Dieta oloproteică: Soluția minune promovată de fosta soție a lui Ilie Năstase: A slăbit 32 de kilograme în timp record

Bunicul fetiței de 3 ani ucisă de un TIR în curtea casei, acum o lună, a murit în alt accident

Povestea bizară a femeii cu trei picioare! Cum îi zăpăcea pe bărbați în dormitor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies