Vedete

O mai stii pe Barbie de Romania? Si-a pus silicoane! Care a fost prima reactie, dupa ce a iesit din sala de interventii

Sabrina sau, asa cum s-a facut cunoscuta, Barbie de Romania, si-a luat inima in dinti si si-a facut o noua operatie estetica.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


O mai stii pe Barbie de Romania? Si-a pus silicoane! Care a fost prima reactie, dupa ce a iesit din sala de interventiiicon photo

Foarte mandra de fel si in ton cu moda si trendurile actuale, Barbie de Romania nu rateaza nicio sansa sa se faca cunoscuta atat in public, cand si in mediul virtual.

Fericita, Sabrina a postat pe retelele de socializare o serie de fotografii in care arata noile achizitii. Barbie de Romania se afla la medic si are nevoie de timp pentru a se reface, dupa interventia suferita. Chiar a si postat pe retelele de socializare ca are pofta de pui prajit, imediat ce operatia a fost facuta. Si, fara a astepta foarte mult timp, persoane apropiate i-au facut pe plac acesteia. 

Alaturi de Sabrina se afla si mama sa, persoana care o sustine pe Barbie de Romania in toate demersurile sale.

O mai stii pe Barbie de Romania? Si-a pus silicoane! Care a fost prima reactie, dupa ce a iesit din sala de interventii

 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune