Vedete

O mai ştii pe celebra actriţă din filmul ”Avatar”? Uite cum arată la 40 de ani

Actriţa care a devenit celebră în urma filmului SF ”Avatar” are acum 40 de ani, dar nu a fost uitată deloc!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


O mai ştii pe celebra actriţă din filmul ”Avatar”? Uite cum arată la 40 de aniicon photo

Este vorba despre Zoe Saldana, tânăra care a fost personajul Neytiri în seria SF ”Avatar”. Are doar 40 de ani şi este o mămică devotată. În anul 2014, Zoe născuse gemeni, pe Cy şi Bowie, iar mai apoi a apărut şi mezinul Zen.

Zoe Saldana nu s-a schimbat foarte mult din anul 2009, anul în care a devenit faimoasă datorită poziţiei pe care a avut-o în film, iar actriţa nu dă semne de oboseală, riduri sau îmbătrânire. Ori are gene foarte bune, ori se întreţine foarte bine!

Este mereu zâmbitoare şi devotată familiei sale, iar contul său de socializare este plin cu fotografii în diferite ipostaze. De asemenea, Zoe Saldana este mândră de succesul pe care l-a avut în trecut, dar şi pentru cel de care va avea parte în viitor, căci aceasta merge la filmările pentru continuarea seriei filmului. De asemenea, Zoe a mai apărut în filme precum ”The Curse of Father Cardona”, ”Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl”, dar şi ”Star Trek Into Darkness” şi multe alte filme contemporane. 

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune