O mamă din Buzău a născut un copil infectat cu coronavirus, după ce și ea a fost diagnosticată

O mamă din Buzău diagnosticată cu coronavirus a transmis virusul și fătului ei care acum a venit pe lume cu temuta boală.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

O mamă din Buzău a născut un copil infectat cu coronavirus
O mamă din Buzău diagnosticată cu coronavirus a transmis virusul și fătului ei care acum a venit pe lume cu temuta boală.


In articol:

Un nou-născut de la Maternitatea Buzău, a cărui mamă era infectată cu coronavirus, a fost diagnosticat şi el cu COVID-19. El este cel mai mic pacient cu coronavirus din judeţul Buzău.

Citeste si: Alertă la granița României! Rușii au trimis avioanele în zona NATO. MIG-urile româneși au intrat în acțiune

O mamă din Buzău a născut un copil infectat cu coronavirus, după ce și ea a fost diagnosticată

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bunilă, nou-născutul a fost testat pentru coronavirus imediat după ce a venit pe lume, în Maternitatea Buzău, pentru că mama lui, în vârstă de 23 de ani, fusese diagnosticată cu COVID-19.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: S-a rupt lanțul de iubire definitiv! Viorel, hotărât să fugă cu o altă domnișoară. A înlocuit-o deja pe Vulpița?

Rezultatul testului a venit miercuri şi a arătat că şi bebeluşul este infectat. Copilul este izolat într-un incubator în secţia de Neonatologie şi urmează, cel mai probabil, să fie transportat la un spital din Bucureşti. Starea copilului este bună.

Citeste si: Andrei si Karina, moment romantic! Tanarul i-a cantat iubitei sale cateva versuri superbe!

Mama lui este internată în Spitalul din Râmnicu Sărat. Ea provine din focarul de la Râmnicelu, localitate aflată în carantină după confirmarea mai multor cazuri de COVID-19 şi după refuzul unora dintre localnici de a fi testaţi, deşi aveau simptome de boală.

În judeţul Buzău sunt 148 de cazuri de infectare cu coronavirus, 15 fiind cadre medicale de la Spitalul Judeţean şi de Policlinica "Nicolae Titulescu". Judeţul nu înregistrează niciun deces în rândul bolnavilor de COVID-19.

Urmatorul articol
Citește și:

Halucinant! Asistenta care a încins Internetul. Îngrijește pacienții cu COVID-19 în lenjerie intimă

Veste bună la Timișoara! A treia zi consecutiv fără noi infectări cu coronavirus

Sătenii din Ilva Mică, județul Bistrița Năsăud, strâng bani din donații și cumpără tablete pentru copiii nevoiași din comună

Imagini inedite! Cum a ales să-și distreze un tătic fetița în timpul pandemiei. Videoclipul este viral pe social media

Primele incidente la alegerile locale 2020. Președintele unei secții de votare a fost demis

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies