O mamă din Gorj și-a abandonat propria fiică la o vecină și a fugit de acasă cu un bărbat: „Nu dorește să revină la domiciliu”

Femeia nu a mai ținut cont nici de propriul copil, fiind concentrată doar să-și refacă viața.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

O mamă din Gorj a șocat printr-un gest incredibil. Femeia a decis să-și refacă viața cu un alt bărbat și pentru a putea pleca cu inima împăcată și-a abandonat fiica, în vârstă de doar șase ani, la o vecină, apoi s-a făcut nevăzută.

După șapte zile în care u a mai venit acasă, soțul ei a decis să anunțe poliția și să o dea dispărută. Ea a fost găsită de oamenii legii înntr-o comună înecinată, alături de noul ei partener de viață. Protecția copilului a intervenit în acest caz. 

Și-a abandonat fiica în vecini și și-a văzut de viață

Fără să se gănească două secunde la ceea ce face, femeia, în vârstă de 32 de ani, din comuna Borăscu, din judeţul Gorj și-a luat fetița și a lăsat-o în grija unei vecini. Doar că ea nu a menționat și că urmează să plece cu un alt bărbat. De asemenea, nici soțul ei nu a știut despre ceea ce plănuia, nu i-a spus că-l părăsește și nici nu a dat semnale că urmează să se facă dispărută. După șapte zile, concubinul ei a alertat autoritățile. 

Polițiștii au găsit-o pe femeie în comuna Turceni, fiind în casa unui alt bărbat. După interogatoriu, aceștia au stabilit că nu fusese victima vreunei infracțiuni, ci plecase de bună voie de acasă și își abandonase familia. 

Citeste si: Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător- bzi.ro

Citeste si: O mamă și-a abandonat copilul în Galați, pentru a îl învăța o lecție! Unde a fost găsită femeia

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că femeia ar fi plecat de la locuinţa comună la data de 15 iulie a.c.,

lăsând-o pe fiica sa minoră, în vârstă de  6 ani, la o vecină, care locuieşte la circa 200 metri de imobilul său.

Din verificări s-a stabilit că femeia obişnuia să părăsească domiciliul fără a-l anunţa pe concubinul său sau pe alte persoane, pentru perioade cuprinse între 3-4 zile şi 3 săptămâni“, potrivit polițiștilor.  

Protecția copilului cercetează acum cazul 

Reprezentanții DGASPC Gorj s-au autosesizat și au cercetat cazul.

Mama fetiței de 6 ani spune că nu vrea să mai aibă grijă de fetiță, așa că de acum va rămâne doar în grija tatălui. 

Citeste si: Femeie în vârstă de 40 de ani, abandonată într-un sac din plastic, pe scara unui bloc din munincipiul Suceava

„Am evaluat situația, am discutat cu ambii părinți. Din păcate, mama nu dorește să revină la domiciliu, fiind într-o altă relație.  Copilul a rămas în grija tatăului, care va fi sprijinit de nașa de botez, de care fetița este foarte atașată. Și până acum a fost foarte atentă la nevoile copilului”, a explicat Lidia Bârsanu, psiholog la DGASPG Gorj. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

O mamă din Brazilia s-a deghizat în asistentă medicală și a vrut să fure un nou-născut. Femeia își pierduse recent propriul copil

Ce s-a aflat despre femeia gasită abandonată într-un sac, în Suceava? Mama și fratele ar fi comis fapta

O tânără și-a aruncat fetița la gunoi, după ce a născut într-o benzinărie din Satu Mare

Horoscop 29 Septembrie 2021: astăzi, Scorpionii vor învăţa o lecţie valoroasă

BOMBĂ despre a treia doză de PFIZER! Ce reacții adverse are

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Vestea care dă România peste cap. Scenariu sumbru pentru zilele următoare. E crunt ce se întâmplă

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies