O mamă din SUA, acuzată că organiza petreceri indecente, cu alcool și abuzuri sexule, toate acestea pentru fiul ei

Shannon Bruga, cunoscută și sub numele de Shannon O'Connor, din Los Gatos, California, în vârstă de 47 de ani, este în prezent reținută sub acuzația că ar fi forțat atât adolescenți, cât și copii să întrețină relații sexuale, sub inflența acoolului. Femeia are în evidență 39 de capete de acuzare.

Shannon Bruga, cunoscută și sub numele de Shannon O'Connor

Shannon Bruga

Autor: Georgiana Maria Anghel

In articol:

Conform declarațiilor date de tineri pentru anchetatori, petrecerile erau destinate realțiilor intime între aceștia. Adolescenții au afirmat că femeia i-a constrâns să întrețină relații sexuale, aflându-se în stare de ebrietate în tot acel timp.

Shannon Bruga se folosea de mesaje și de o rețea socială, Snapchat, pentru a realiza astfel de evenimente.

Alcoolul era unul dintre cele mai importante elemente. Astfel încât, la petreceri participau chiar și 20 de tineri.

La aniversarea de 15 ani a fiului său, Shannon a închiriat o cabană, femeia cerându-le în mod special adolescențiilor să nu folosească telefonul. Costul petrecerii fiind de 9.000 de dolari, conform anchetatorilor.

Citeste si: A murit. Angela Similea în doliu...- bzi.ro

Citeste si: Ana Pardău, mama care și-a ucis cei trei copii, condamnată la 15 ani de închisoare! Și-a primit sentința la doi ani de la incident

Petreceri scăldate în alcool și abuzuri sexuale, în timp de plină pandemie

În vara anului 2020, mai exact în luna iunie și primavara anului 2021, este perioada în care s-au desfășurat reuniunile.

Se pare că, nici măcar criza pandemică de Covid-19 nu ar fi împiedicat-o pe femeie să organizeze petrecerile.

Totodată, se spune că mama le-ar fi permis fiului ei și doi dintre prietenii acestuia să conducă mașina, fără să dețină permis de condure și aflați în stare de ebrietate. Mai mult de atât, se presupue că unul dintre prietenii fiului, ar fi căzut și și-ar fi pierdut cunoștința timp de 30 de secunde.

Băiatul a rămas cu o comotie cerebrală și „a petrecut noaptea vărsând”, adăugând că aproape „s-a înecat în cadă din cauza intoxicației sale”, conform anchetatorilor.

Intervievată de către polițiști, Brugă a reușit să-i convingă că, vărsăturile ar fi fost provocate de răul de mașină. Shannon Bruga a fost arestată sâmbătă.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ana Pardău, mama care și-a ucis cei trei copii, condamnată la 15 ani de închisoare! Și-a primit sentința la doi ani de la incident

Destin tragic pentru un cântăreț de 28 de ani! Thomas Kennedy a fost atacat, apoi aruncat într-un râu

Denisa Nechifor rupe tăcerea. Care este adevărul în ceea ce privește relația pe care o are cu Adrian Cristea, tatăl fetiței ei? "Am încercat să o țin pe Rania departe"

8 zodii primesc o veste bună de mâine

BOMBA zilei! Ce reacție are a treia doză de vaccin. Se umflă pur și simplu

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Anamaria Prodan e în șoc! Reghecampf a rupt tăcerea, în sfârșit. „Va veni un moment când...”

Dănuț Lupu și strigătul său de disperare: „Am trecut pe la poarta Iadului. Am stat 16 zile la ATI. Vaccinați-vă!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies