WOW

O mama le-a lasat copiilor mancare si a plecat de acasa. E cutremurator ce a descoperit cand s-a intors: "Nu stiam ca este posibil"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: D.F.C.


O mama le-a lasat copiilor mancare si a plecat de acasa. E cutremurator ce a descoperit cand s-a intors: "Nu stiam ca este posibil"

O mama ucraineanca, ce locuia cu copiii ei in Kiev, a plecat de acasa si i-a lasat pe micuti singuri, informeaza express.co.uk. Ea a crezut ca cei doi copii, Anna, in varsta de 2 ani, si Daniil, in varsta de 1 an, se pot hrani singuri!
Cand a ajuns acasa dupa cateva zile, femeia a avut parte de un soc: Daniil, micutul de un an, murise de foame! Micuta Anna era si ea deshidratata si infometata atunci cand a fost gasita, dar a reusit sa supravietuiasca miraculous.
Vecinii sustin ca au chemat Politia atunci cand i-au auzit pe micuti plangand, insa niciun echipaj nu s-a deplasat la fata locului.


Vladislava a fost retinuta si risca sa fie condamnata la opt ani de închisoare. "Nu stiam că e posibil ca viata copiilor mei sa fie pusa in pericol", le-a spus femeia judecatorilor.

Bianca Drăgusanu, îndrăgostită lulea de Alex Bodi! Blondina se sărută cu omul de afaceri în public, fără să îi pese de gura lumii! VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune