WOW

O mama le-a lasat copiilor mancare si a plecat de acasa. E cutremurator ce a descoperit cand s-a intors: "Nu stiam ca este posibil"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: D.F.C.


O mama le-a lasat copiilor mancare si a plecat de acasa. E cutremurator ce a descoperit cand s-a intors: "Nu stiam ca este posibil"

O mama ucraineanca, ce locuia cu copiii ei in Kiev, a plecat de acasa si i-a lasat pe micuti singuri, informeaza express.co.uk. Ea a crezut ca cei doi copii, Anna, in varsta de 2 ani, si Daniil, in varsta de 1 an, se pot hrani singuri!
Cand a ajuns acasa dupa cateva zile, femeia a avut parte de un soc: Daniil, micutul de un an, murise de foame! Micuta Anna era si ea deshidratata si infometata atunci cand a fost gasita, dar a reusit sa supravietuiasca miraculous.
Vecinii sustin ca au chemat Politia atunci cand i-au auzit pe micuti plangand, insa niciun echipaj nu s-a deplasat la fata locului.


Vladislava a fost retinuta si risca sa fie condamnata la opt ani de închisoare. "Nu stiam că e posibil ca viata copiilor mei sa fie pusa in pericol", le-a spus femeia judecatorilor.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune