O mamă şi-a lăsat abandonat copilul de doar un an într-o casă părăsită. 10 ani mai târziu s-a întors şi a făcut o descoperire incredibilă

Oamenii din oraşul Yaroslavl, Rusia, nu vor uita niciodată un incident care a avut loc în urmă cu mai bine de zece ani.

Autor: M. B.
 
Totul a început când un vecin a auzit un bebeluş plângând într-o casă din apropiere, dar nu i-a dat prea multă importanţă şi s-a întors la treburile lui. 
 
Dar în zilele următoare plânsetul copilului încă se auzea. Nimeni din zonă nu văzuse lumina aprinsă vreodată în casa din care venea zgomotul sau persoane care să locuiască acolo.
Tocmai de aceea, vecinul s-a îngrijorat şi a sunat la poliţie. Când autorităţile au intrat în casă, era complet goală. Cei care locuiseră acolo luaseră tot şi dispăruseră. Singurul lucru pe care îl lăsaseră în urmă era propriul lor copil. 
 
 
Fetiţa de un an a fost găsită pe podeaua murdară şi rece şi era clar că era singură de câteva zile. După mai mult investigaţii, poliţiştii au aflat că numele ei era Liza Verbitskaya, dar părinţii ei au fost de negăsit. A fost dusă la spital unde, după mai multe zile de internare, şi-a revenit complet. 
 
 
În acelaşi spital se afla şi o femeie pe nume Inna Nika, care avea grijă de fiul ei bolnav, stând zi şi noapte lângă el.
Într-o zi a văzut-o pe fetişa de un an şi a simţit un puternic instinct matern. De atunci a început să o viziteze zilnic şi să îi ducă haine, jucării şi mâncare. Într-o zi când a vrut să meargă din nou să o vadă, a aflat că fusese externată şi se afla într-un orfelinat. Femeia a mers acolo şi a reuşit să adopte copilul care îi furase inima în spital, crescând-o ca şi cum ar fi fost propriul ei copil. 
 
 
Micuţa avea probleme de învăţare şi deplasare, dar mama ei a ajutat-o să depăşească toate probleme şi cu multă muncă şi afecţiune, fetiţa a ajuns un copil la fel ca toţi ceilalţi. Faptul că avea pielea mai închisă la culoare a reprezentat un dezavantaj când era la şcoală pentru că cei de vârsta ei râdeau de ea.
Pentru a-i spori încrederea în sine, mama adoptivă a încurajat-o să participe la tot felul de concursuri şi a înscris-o la cursuri de dans.
 
 
După ce a câştigat mai multe concursuri de frumuseţe pentru copii, fetiţa care avea deja zece ani a devenit model pentru haine şi chiar a apărut în reviste. POvestea ei incredibilă a transformat-o în celebritate în Rusia şi nu a durat mult până când mama ei biologică a auzit despre ea. Acum că fetiţa devenise faimoasă, cea care a abandonat-o s-a întors şi a încercat să o contacteze, dar fost refuzată vehement. 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Cristea, detalii picante din dormitor: "Dragostea se face pe..."

„Te iubesc, îmi pare rău!” Mesajul sfâşietor al unei fetiţe de 11 ani pentru mama ei, scris înainte de a se sinucide

Mesajul incredibil al lui Giani Kiriţă după eliminarea lui Silviu Nicolae! "Un singur sfat îţi dau: să nu mai minţi"

De mâine, destinul zodiilor se va schimba în bine

Veste bombă despre Vladimir Putin! Ce s-a întâmplat cu liderul de la Kremlin? A fost filmat

De ce să îți speli șosetele albe în cuptorul cu microunde. Trucul interesant te ajută să economisești timp

Directorul ANM: Va fi o vară a extremelor! Cum ne vor fi afectate vacanțele

FOTO cu fiica lui Ilie Năstase care și-a deschis cont pe o platformă cu conținut pentru adulți – Tânăra a recunoscut tot

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies