O menajeră a fost chemată să cureţe o casă uriaşă! Când a aflat cine era proprietarul, a fost la un pas de leşin!

O menajera a avut parte de cea mai mare surpriză a vieţii ei.

Autor: M. B.
 
Cara Simmons, o menajeră care creştea singură cei trei copii, a avut parte de o experienţă pe care nu o va uita niciodată. Femeia a fost chemată să cureţe şi să facă ordine într-o casă uriaşă pentru un eveniment foarte important. Când a ajuns acolo femeia a aflat cu stupoare că o altă menajeră fusese deja acolo şi că nu mai avea nimic de făcut.
 
 
I s-a spus, însă, că petrecerea care urma era una foarte importantă şi că va fi nevoie ca ea să deguste preparatele ce urmau să fie servite. Aşa a ajuns această femeie care nu îşi permitea nici măcar să meargă la restaurant să mănânce mâncare gătită de Manny Slomovits, unul dintre cei mai renumiţi bucătari. 
 
 
După ce a mâncat din gustările foarte scumpe, la uşă au apărut doi maseuri profesionişti care ar fi trebuit să-i ajute pe invitaţi să se relaxeze. Ei i-au spus menajerei că pentru a se încălzi au nevoie ca ea să-i lase să-i facă masaj. Încântată de ceea ce i se întâmpla, menajera s-a bucurat de un răsfăţ de zile mari. 
 
 
Când credea că nu mai are ce să i se întâmple, Cara a fost chemată de presupusa proprietară a casei care i-a spus că îşi schimbă garderoba şi poate să îşi aleagă toate hainele care îi plac. Surpriza cea mai mare a fost însă atunci când la uşă a sunat un curier care i-a adus toate lucrurile ei de acasă şi i-a dezvăluit că adevăratul propritar al casei era chiar ea. 
 
 
Familia menajerei o înscrisese pe femeie la o emisiunea care se numeşte „Prank it forward” şi care în fiecare episod răsplăteşte câte o persoană care merită. Aşadar, după o zi de răsfăţ, femeia a aflat că este propritarul unei case de vis. 
 
sursa foto: kiwireport.com
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Doliu în lumea RADIO! O celebră prezentatoare a murit fulgerător

5 trucuri sexuale pentru a alunga monotonia din casnicia ta

Doliu în România! Scena teatrului românesc a mai pierdut un actor

Prima brioșă pe care ai ales-o va dezvălui defectele pe care le ai

E oficial, s-a votat! Poţi ieşi mai devreme la PENSIE cu 13 ani. Cine va beneficia de noua lege

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bomba anului! Viorica și Ioniță de la Clejani, despărțiți. Viorica a găsit mesaje de la amantă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies