O mireasă şi-a pierdut logodnicul chiar înainte de nuntă. Mesajul ei cutremurător a devenit viral!

Debbie Gerlach şi-a pierdut logodnicul într-un accident rutier chiar înainte de nunta lor. Mesajul ei cutremurător, transmis în ziua în care ar fi trebuit să devină mireasă, a devenit viral pe reţelele de socializare.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

„Astăzi ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă zi din viaţa mea. Astăzi era ziua în care ar fi trebui să-mi unesc destinul cu cel mai bun prieten. Ar fi trebui să mă trezesc, să-mi pun rochia de mireasă şi să păşesc spre altar către bărbatul visurilor mele. Astăzi, în faţa familiei şi prietenilor, eu şi Randi ar fi trebuit să ne mărturisim iubirea unul pentru altul şi să ne jurăm credinţă veşnică. Astăzi trebuia să fie ziua la care am visat încă de mică. Astăzi ar fi trebuit să devin soţie, să devin doamna Zimmerman...

... însă astăzi m-am trezit singură, ca de obicei. M-am trezit încă o dată cu inima sfâşiată. Astăzi nu mă va duce tata la altar. Astăzi nu voi vedea privirea lui Randi atunci când mă vede îmbrăcată în rochia de mireasă, rochia pe care am ascuns-o de el pentru că nu mai avea răbdare. Astăzi nu-mi voi revedea familia şi prietenii. Nu mă voi căsători cu iubirea vieţii mele. Nu voi avea un soţ...”, a fost mesajul cutremurător postat de Debbie Gerlach pe Facebook. El a adunat deja aproape 160.000 de reacţii pe reţeaua de socializare, 16.000 de comentarii şi peste 75.000 de distribuiri.

"... Şi asta pentru că o persoană a făcut o alegere care mi-a schimbat pentru totdeauna viaţa, o opţiune de a nu se opri la un semn de oprire, de a nu se opri când mi-a văzut logodnicul venind spre el pe motocicletă.

Vă rog pe fiecare dintre voi care citeşte postul respectiv, AVEŢI GRIJĂ LA MOTOCICLETE, opriţi-vă la semnele de oprire şi conduceţi cu grijă pentru că niciodată nu ştiţi a cui viaţă se mai află pe motocicleta aia. Poate că, dacă acea persoană s-ar fi oprit, m-aş fi căsătorit cu Randy, cel mai bun prieten al meu, dragostea vieţii mele

Te iubesc Randy Z Zimmerman

Pentru întotdeauna & întotdeauna, aşa cum am promis!", a mai transmis Debbie Gerlach în mesajul care a devenit viral.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate