Stiri

O miss boboc a murit într-un accident terifiant! La volan se afla un proaspăt şofer, în vârstă de 18 ani!

O miss boboc din Bârlad, Raluca Noacă, a murit într-un accident cumplit. Tânăra avea 15 ani şi a pierit într-un accident produs de un tânăr de 18 ani, care abia îşi luase permisul auto.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


O miss boboc a murit într-un accident terifiant! La volan se afla un proaspăt şofer, în vârstă de 18 ani!icon photo

Raluca Noacă obţinuse toamna trecută titlul de miss boboc la un liceu din Bârlad. Raluca se afla în dreapta şoferului în momentul tragediei. Tânărul în vârstă de 18 ani îşi luase recent permisul auto, iar viteza excesivă l-a făcut să piardă controlul volanului şi să intre într-un cap de pod.

Raluca a ajuns în comă la spital, ea fiind operată de urgenţă. Din nefericire tânăra s-a stins ieri din viaţă. Tânărul a scăpat ca prin urechile acului în urma accidentului cumplit. A ajuns şi el la spital, dar starea lui este bună. 

Un alt accident cumplit a avut loc ieri, pe A1, în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa. În accident au fost implicate o maşină şi un TIR. Accidentul s-a produs deoarece şoferul maşinii a adormit la volan. Acesta a intrat în TIR. În urma impactului, maşina a fost proiectată în parapet, iar cei doi bărbaţi, pasagerul din dreapta şi cel aflat pe bancheta din spate a maşinii, au murit pe loc. Şoferul maşinii a fost transportat la spitalul din Alba Iulia.

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune