O nouă aroganţă marca Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Uite pe ce au cheltuit 40.000 de euro! Impresara a fost extrem de pretenţioasă! FOTO EXCLUSIV!

Prodanca şi Reghe, faţete dentare de 40.000 de euro! Uite la ce medic au apelat!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Sunt la mare moda faţetele dentare pentru că în doar câteva zile cu ajutorul lor poţi să ai un zâmbet perfect. Pentru celebrul cuplu Anamaria Prodan- Laurentiu Reghecampf banii sunt cea mai mica problema, asa ca au ales sa isi fațete pe toată dantura. Peste 40.000 de euro i-a costat pe amândoi această "operaţiune" complexă.

Citeste si: Incredibil, în ce lux merge Prodanca în avion. Impresara a plecat în Dubai la business class! Avem imagini

fara descriere

Prodanca şi Reghe, faţete dentare de 40.000 de euro! Cei doi au acum un zâmbet de reclamă!

Ana a fost o pacientă mai pretenţioasă pentru că a vrut ceva personalizat, iar pentru a ajunge la forma pe care și-o dorea, medicul Yazan Aq, stomatologul lui Connect-R şi al lui Ştefan Stan, a trebuit să-i schimbe faţetele de trei ori.

Citeste si: Doamne fereşte, ce păţeşte Anamaria Prodan de când a fost aproape dezbrăcată la o petrecere! "Mesaje deocheate, propuneri de a lucra la videochat" FOTO!

fara descriere

Reghe a fost mai ușor de mulţumit, iar acum atât el cât şi partenera lui de viaţă zâmbesc amândoi mulţumiţi. După atâtea vizite, iată că şi relaţia dintre ei şi doctorul Yazan Aq s-a transformat într-o mare prietenie.

fara descriere

Ei bine, despre sexy-impresară şi soţul ei se ştie că sunt adepţii luxului. Antrenorul şi agentul FIFA deţin proprietăţi extrem de scumpe în toată lumea, au în garaje bolizi de sute de mii de euro, iar bijuteriile din colecţiile lor valorează mai bine de un milion de euro.

Acestea fiind spuse, nu ne miră că soţii Reghecampf au investit o sumă considerabilă şi în lucrări dentare de cea mai bună calitate.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate