O nouă idilă în showbiz-ul autohton! Milionarul i-a pus mâna pe fund în club!

O nouă idilă în showbiz-ul autohton. Milionarul Vasile Armenean, supranumit "Împăratul înghețatei" din România, i-a pus mâna pe fund unei profesoare sexy de sport.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

De aproximativ trei ani, ”Împăratul înghețatei” se iubește cu Cristiana, o sexy-profesoară de sport, mai tânără decât el cu aproape 30 de ani. Diferența de vârstă, însă, nu a fost un impediment pentru cei doi, relatează Cancan.

Vasile Armenean ar fi îndrăgostit nebunește de șatena mai mică cu opt ani decât propria lui fiică și o răsfață la maximum. Pe lângă vacanțele extravagante în care o duce cu avionul privat, ”Împăratul înghețatei” ar fi făcut și o investiție imobiliară în numele sexy-profesoarei. Și nu doar atât… Milionarul și-ar fi dus iubita la un medic estetician pentru un bust mai… generos, mai relatează sursa citată.

fara descriere

Și-a măritat fiica la Monaco!

În 2012, Vasile Armenean și-a măritat fiica. Și nu oricum, ci cu mare fast! ”Împăratul înghețatei” i-a planificat lui Beatrice o nuntă de vis la Monte Carlo, la un hotel de lux, la care au venit 65 de invitați. Pentru ca rudele și prietenii apropiați să participe la eveniment,  Vasile Armenean a închiriat un avion. Invitații au ajuns la Genova, după care au urcat în două autocare și au plecat spre Franța.

Beatrice, fiica lui Vasile Armenean, s-a măritat la 22 de ani cu un tânăr originar tot din Suceava, cu un an mai mare decât ea. Petrecerea a fost fastuoasă, iar cei prezenți s-au simțit extraordinar, mai scrie Cancan.

 

Sursa foto: Cancan

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate