O prezentatoare TV a aflat că sora ei a murit în timp ce prezenta știrile! Cum a reacționat în direct

Șocant. O prezentatoare tv a aflat în direct că sora ei a murit. Cum a reacționat aceasta.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Tragic și șocant în același timp. O prezentatoare TV a aflat în direct, în timp ce prezenta știrile, că sora ei s-a stins din viață. Este vorba despre Susanna Griso, prezentatoare TV care a aflat în timpul zilei de 27 iunie că sora ei, cea care i-a fost mereu alături, a murit. Prezentatoarea TV prezenta ”Espejo Público”, în traducere ”Oglinda publică”.

Citeste si: Promo Puterea Dragostei: Thalida și Bogdan Iordache se întorc în casă! Deea se revoltă: ”Te-ai trezit cam prost”

Citeste si: Deea de la Puterea Dragostei, exces de furie! S-a ridicat, s-a îmbrâncit cu Jador și a izbucnit în lacrimi

Citeste si: Relația Roxanei și a lui Iancu a ajuns la final! Cei doi concurenți s-au despărțit în gala Puterea Dragostei

Sora prezentatoarei TV a murit în urma unui stop cardio-respirator. Susanna Griso a avut un șoc foarte mare, iar prezentatoarea iberică de 49 de ani a părăsit platoul. Emisiunea a continuat, într-o manieră profesionalistă, în continuare.

„Le transmitem Susannei și tuturor rudelor ei o îmbrățișare puternică din partea tuturor celor din echipa emisiunii Oglinda publică”, a rostit jurnalistul, la scurt timp după ce Susanna a părăsit platoul emisiunii, sfâșiată de durere.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate