O româncă a câştigat Miss Global Model of the World! Primele declaraţii după triumf

Un model român, Ioana Filimon, a câştigat prestigiosul concurs Miss Global Model of the World, desfăşurat între 17 şi 29 octombrie în Antalya.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Ioana Filimon s-a clasat pe locul I la Miss Global Model of the World, din 26 de concurente.

"Am avut 5 probe. Proba de talent unde am dansat în făină, prezentarea costumului naţional, prezentare în costum de baie, prezentare rochie de zi şi rochie de seară. În fiecare zi vizitam diferite locuri din Antalya şi aveam cam 5 ore de repetiţii pentru finală", a declarat modelul Ioana Filimon după victorie.

În vârstă de 27 de ani, Ioana Filimon a câştigat în 2016 concursul Miss România. Originară din Timişoara, Ioana Filimon e licenţiată şi masterandă în Inginerie şi Protecţia Mediului.

„A fost un sentiment unic, nemaitrăit până acum. Le mulţumesc celor care mi-au fost alături pentru că fără ei nu aş fi ajuns aici. Faptul că am câştigat Miss România nu reprezintă decât o încununare a muncii depuse până acum. Eu am terminat facultatea şi masterul în Ingineria şi Protecţia Mediului şi mi-aş dori să lucrez în domeniu. Timişoara este şi o să fie oraşul meu de suflet şi indiferent de ce am să fac mai departe am să mă întorc cu drag acasă“, declara Ioana Filimon în urmă cu doi ani, după ce câştiga Miss România.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate