O româncă este secretul din spatele succesului vedetei tenisului mondial! Cu cine se iubește Alexander Zverev

Vedete

O româncă este secretul din spatele succesului vedetei tenisului mondial! Cu cine se iubește Alexander Zverev

Alexander Zverev este una dintre revelațiile Australian Open, el reușind, pentru prima oară în carieră, să se califice în semifinalele unui turneu de Mare Șlem.

Culmea, victoriile lui, cu mult mai titrații Rafael Nadal sau Fernando Verdasco, vin după un început de an dezastruos, Alexander Zverev reușind contraperformanța să piardă fiecare meci din ultimele câteva luni.

Citeste si: Simona Halep în sferturi la Australian Open: la ce oră joacă cu Kontaveit

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Pierdere dramatică pentru Simona Halep la Australian Open! Tenismena a făcut o criză de nervi

Citeste si: Surpriză pentru Simona Halep după înfrângerea de la Australian Open 2020

Intrat în antrenamente intensive, Alexander Zverev a avut parte acasă și de o pregătire diferită... Cel puțin în plan psihic. Nu de altceva, dar iubita lui, Brena Patea, o româncă stabilită n Germania, fotomodel de renume în străinătate, pare să îi fi adus liniștea de care avea nevoie înaintea înfruntărilor cu jucători de calibru.

”Nu am ajuns niciodată dincolo de sferturi de finală”, spunea Alexander Zverev înainte de Australian Open. Doar că, având-o în tribune pe Brenda Patea, el a reușit performanța să îl învingă pe Nadal și să se califice în semifinale, românaca fiind una dintre cele mai înfocate susținătoare ale iubitului ei, zâmbetele ei încurajându-l, probabil, mai mult decât toate aplauzele arenei. E adevărat, Brenda patea ar putea face orice bărbat să viseze la zâmbetul ei, românca fiind una dintre cele mai senzuale fotomodele ale Germaniei.

Din păcate, frumoasa Brenda Patea, românca lui Alexander Zverev nu a reușit să îl susțină suficient și în semifinală, acesta pierzând în fața Dominic Thiem.

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: VIDEO "Vă rog să coborâți sau scoateți rampa!". O tânără cu dizabilităţi, umilită de un şofer RAT Craiova. S-a deschis o anchetă- radioimpuls.ro

 

Alexander Zverev și Brenda Patea s-au cunoscut la Paris

Brenda Patea, care este cu patru ani mai vârstnică decât Alexander Zverev, a participat la al 12-lea sezon din ”Next Top Model”, ediţia de Germania și acolo a dezvăluit că tatăl ei este născut în România și a emigrat, pe când era tânăr în Germania, unde a cunoscut-o și s-a căsătorit cu mama ei.

Stabiliți în Germania, Alexander Zverev și Brenda Patea s-au cunoscut, anul trecut, în noiembrie, culmea, la Paris, în timpul turneului de tenis din capitala Franţei.

Cei doi au devenit imediat de nedespărțit, iar Alexander Zverev și Brenda Patea au mers împreună la Turneul Campionilor, de la Londra. Ulterior, au plecat într-o vacanţă în Mexic, iar Brena Patea a putul pe plajele de acolo să își expună corpul perfect în toată frumusețea lui. Și, cu siguranță, Alexander Zverev a fost impresionat de ceea ce a văzut, cu atât mai mult cu cât, din postările pe pe conturile ei de socializare, se poate observa că Brenda Patea nu este deloc inhibată.