O să ai ŞOCUL VIEŢII! Ioana Tufaru locuieşte pe o proprietate de lux! Ca să ajungi la ea trebuie să treci printr-un filtru de pază! Dacă nu crezi, intră şi convinge-te! FOTO EXCLUSIV!

Ioana Tufaru locuieşte pe proprietatea de lux a lui Gigi Becali! Imagini exclusive cu baza sportivă!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Viaţa Ioanei Tufaru s-a schimbat nesperat în bine, în urmă cu patru ani. Fiica Andei Călugăreanu a întâlnit un bărbat care s-a îndrăgostit de ea, a rămas însarcinată şi, în plus, a primit şi o garsonieră de la Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera a sărit imediat în ajutorul protagonistei noastre, când a văzut că aceasta, gravidă fiind, dormea pe bănci, în parcuri, pentru că nu avea unde să stea.

fara descriere

Citeste si: Credeai că Ioana Tufaru e săracă "lipită", dar uite ce bunătăţi are în casă! A deschis uşa frigiderului pentru reporterii WOWbiz.ro! Vezi imagini cu garsoniera femeii!

Milionarul i-a pus la dispoziţie o garsonieră cochetă, într-o clădire de locuinţe din incinta bazei sportive ultramoderne pe care o deţine în Berceni.

fara descriere

"Ca să te baţi cu cei mari, trebuie să fii la nivelul lor ca alimentaţie şi ca sănătate. Fără alimente şi medicină n-ai cum. D-aia jucătorii noştri vor mânca numai bio: ouă, lapte, carne, toate bio. O să fac şi o făbricuţă de mezeluri, le dau copiilor şi acasă, când pleacă de la antrenamente, să mănânce sănătos şi acasă", a marturisit, de curand, Gigi Becali.

Citeste si: Ioana Tufaru, scandal monstru în tramvai. O femeie i-a spus că-şi ţine copilul în mizerie şi că e o ruşine pentru societate. Vezi cum a reacţionat fiica Andei Călugăreanu. VIDEO EXCLUSIV!

 

fara descriere

Pe lânga căminele ultradotate pentru jucătorii pe care Gigi îi "creşte", în complexul din Berceni generosul finanţator al Stelei a construit şi clădiri pentru angajaţii lui. Aceştia nu trebuie să plătească nicio utilitate, milionarul în vârstă de 59 de ani suportând toate cheltuielile stabilimentelor de pe uriaşul lui teren. Mai mult decât atât, proprietatea este o oază verde, are o mulţime de alei şi băncuţe şi este păzită 24 din 24. Oricine vrea să intre în baza respectivă trebuie să treacă prin filtrul unor agenţi de pază.

Ioana Tufaru locuieşte pe proprietatea de lux a lui Gigi Becali! "O viaţă întreagă nu ne va ajunge să-i mulţumim domnului Becali" 

Ei bine, după cum spuneam mai sus, au trecut patru ani de când femeia s-a mutat pe proprietatea lui Gigi Becali şi trebuie să menţionăm că Ioana şi iubitul ei nu l-au dezamăgit pe binefăcătorul lor, deşi cârcotaşii susţin contrariul. Dimpotriva! Locuinta lor este curată, ordonată, ba chiar fiica Andei Călugăreanu şi partenerul ei de viaţă au şi cumpărat câteva piese de mobilier şi un televizor cu ecranul plat.

fara descriere

"Pe trei august se împlinesc patru ani de când am primit garsoniera de la domnul Becali...Un dar divin pentru noi ţinând cont de faptul că nu aveam unde locui. O viaţă întreagă nu ne va ajunge să-i mulţumim domnului Becali pentru tot ce a făcut şi face pentru noi şi pentru oamenii nevoiaşi, în general. Va rămâne îngerul nostru şi al lui Luca mereu şi ne rugăm în fiecare noapte pentru el. E de o bunătate nemaiîntalnita în România", a declarat Ioana Tufaru pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

fara descriere

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate