Ioana Tufaru, scandal monstru în tramvai. O femeie i-a spus că-şi ţine copilul în mizerie şi că e o ruşine pentru societate. Vezi cum a reacţionat fiica Andei Călugăreanu. VIDEO EXCLUSIV!

Ioana Tufaru, scandal monstru în tramvai. Toţi călătorii s-au uitat, şocaţi, la ea.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Ioana Tufaru, iubitul ei, Ionuţ şi fiul lor în vârstă de trei ani, trăiesc dintr-un salariu modest şi din ajutorul de la stat pe care-l primeşte, lunar, fiica Andei Călugăreanu.

Aceştia locuiesc într-o garsonieră cochetă pe care le-a pus-o la dispoziţie Gigi Becali în urmă cu mai bine de trei ani.

Ei bine, chiar dacă abia se descurcă de la o lună la alta cu banii, părinţii lui Luca au făcut tot posibilul să-i ofere copilului un cămin

curat, alimente de bună calitate, haine noi în fiecare lună, jucării, ba chiar şi o vacanţă de două săptămâni pe litoral, la Costineşti.

Totuşi, există cunoştinţe ale Ioanei Tufaru care susţin că micuţul Luca nu ar trăi în condiţii bune pentru dezvoltarea lui. După cum aţi citit pe WOWbiz.ro, aceştia îi acuză pe Ioana şi pe Ionuţ că şi-ar ţine copilul în mizerie, cel mic riscând să se îmbolnăvească.

Mai mult decât atât, persoanele care fac aceste afirmaţii spun că au sesizat deja Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Ioana Tufaru, scandal monstru în tramvai. "Am zbierat cum nu am făcut-o niciodată"

Ioana Tufaru a răbufnit când a auzit ca este considerată iresponsabilă şi a declarat că afirmaţiile sunt nişte minciuni sfruntate.

Mai mult decât atât, fiica Andei Călugăreanu ne-a povestit că s-a certat în tramvai cu o necunoscută care a s-a aşezat lângă ea şi

i-a reproşat că nu are grijă de Luca şi că face de râs numele părinţilor ei.

"M-am certat rău de tot cu o femeie din tramvai care mi-a spus că sunt iresponsabilă şi ca am un copil murdar. S-au speriat ceilalţi călători de mine, dar nu m-am putut abţine. M-am săturat să se arunce în mine cu noroi, cu vorbe neadevărate, nefondate..Probabil că respectiva cucoană la care am zbierat cum n-am mai făcut-o niciodată, a văzut copilul când venea din parc unde se joacă, se caţără pe tobogan, aleargă, cum fac

toţi de altfel. N-are cum să ajungă Luca acasă curat, din parc. Eu îl şterg, dar el tot se murdăreşte...Să-mi arătaţi mie, dragă doamnă, un copil care pleacă din parc şi este curat! I-aş ruga pe toţi cei care vorbesc urât la adresa mea să-şi vadă de treaba lor. Eu am grijă de Luca. Dacă era murdar, neîngrijit, subnutrit, nu-l mai primeau la grădiniţă, unde merge zi de zi şi toată lumea îl iubeşte. În plus, fiul meu merge la teatrul de copii o dată la două săptămâni şi actorii îl îndrăgesc. Credeţi că ar fi stat lângă el şi s-ar fi pozat cu el dacă era un băieţel zdrenţăros şi murdar??? Spun unii că vor să sesizeze Protecţia Copilului! Să vină, chiar îi rog, căci aşa cum vin vor şi pleca. Nu pentru că sunt eu rea, ci pentru că nu vor găsi nimic în neregulă, vor fi puşi pe drumuri degeaba. Să meargă să ancheteze părinţi care-şi maltratează copiii, îi ţin nemâncaţi şi în frig. La mine în casă e foarte cald, pe lângă calorifer am şi reşou, iar Luca de multe ori mă roagă să-i scot tricoul", a declarat Ioana pentru WOWbiz.ro. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ioana Tufaru, sfasiata de durere la mormantul mamei ei. A fost la locul de veci chiar de ziua regretatei artiste. "Am plans, am plans in hohote!" FOTO!

Ioana Tufaru a plans la moartea Denisei Manelista. Ceea ce a spus insa ii va infuria teribil pe fanii frumoasei blonde. "N-ar trebui sa-i pastram doar ei memoria vie"...

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Lovitură cruntă pentru AUR! Dezvăluirea care îi scoate din joc. Ar prăbuşi ţara

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Exclusiv EvZ. Bătălia pentru casele și terenurile din Kiseleff. Azi, Hotelul Triumf

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies