O supervedetă de la Hollywood, apel disperat în plină criză de coronavirus! ”Oricine mă poate ajuta...”

Vedete

O supervedetă de la Hollywood, apel disperat în plină criză de coronavirus! ”Oricine mă poate ajuta...”

Aţi văzut-o cel puţin o dată într-un film alături de Angelina Jolie, Richard Gere sau Jason Statham, fiind una dintre cele mai iubite actrițe de la Hollywood, iar acum este devastată din cauza pandemiei de coronavirus și a făcut un apel disperat, din reședința ei din Los Angeles.

Bai Ling, starul feminin al unor producții de succes din Statele Unite, printre care și Star Wars, a ajuns, după o adevărată aventură, acasă la ea, în Los Angeles.

Citeste si: Ce fac cele mai sexy gimnaste ale României, izolate în casă! Imagini demențiale cu Monica Roșu, Cristina Nedelcu și Ana Georgescu de la Exatlon

Citeste si: Veste uriașă în familia campioanei noastre la tenis, Simona Halep! Totul a fost dezvăluit la o petrecere de pomină la care tenismena a făcut show! E însărcinată?

Citeste si: Emma Stone și logodnicul său au anulat nunta! Ce s-a întâmplat

Doar că acolo, spre surpriza ei, lucrurile sunt destul de dificile din cauza epidemiei de coronavirus care zguduie din temelii Statele Unite, una dintre cele mai afectate țări de cumplitul virus gripal. Și, normal, așa cum s-a petrecut și în Europa, lumea a dat năvală la supermarket pentru a-și face provizii de mâncare și de bunuri, iar Bai Ling, șocată, a constatat că nu are de niciunele în casă.

Din acest motiv, starul Hollywood-ului a făcut un apel disperat pe conturile sale de socializare, cerând ajutorul celor din jur. ”Sunt foarte fericită că sunt înapoi acasă, în Los Angeles. Sunt însă câteva lucruri pe care vreau să le discut cu voi. Întâi și întâi, de un de fac rost de hârtie igienică? Am fost la supermarket, nu mai aveau... Oricine mă poate ajuta, să îmi dea sau să îmi spună de unde să cumpăr, îl rog să o facă...

Este totuși o urgență...”, a spus Bai Ling, vizibil îngrijorată.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Mai mult, a mărturisit actrița de origine chineză, situația ei este cu atât mai dificilă cu cât bagajele pe care le avea la zborul cu care s-a întors în Los Angeles sunt pierdute. ” Aveam tot acolo, măști de protecție, alte lucruri foarte importante, sper să reușesc să le recuperez”, a mai spus Bai Ling, purtând doar un desuu negru, extrem de senzual, în sufrageria vilei în care locuiește în Los Angeles.

Bai Ling a descoperit tinerețea fără bătrânețe

Actrița Bai Ling pare, în ciuda vârstei sale, să fi rămas la vârsta de 25-30 de ani, lucru remarcat de presa mondială care o consideră pe vedeta privenită din China un exemplu de tinerețe fără bătrânețe. Născută în 1966, ajunsă deci la 54 de ani, Bai Ling este total dezinhibată, aparițiile sale de pe covorul roșu sau selfiurile pe care le postează pe conturile sale de socializare fiind, cu siguranță, mai fierbinți decât cele făcute și dezvăluite de vedete care nu au nici jumătate din vârsta ei.

De-a lungul timpului, în presa de scandal americană s-a scris un articol unde se amintea că vedeta ar fi fost arestată pe 14 februarie 2008 pe aeroportul din Los Angeles pentru un furt dintr-un magazin. Mai mult, ea a fost nevoită să plătească o amendă de 700 de dolari. Bai Ling s-a născut pe 10 octombrie 1966, în Chengdu, Sichuan, China.