O tânără care a leşinat în mijlocul unei străzi, ocolită cu indiferenţă de trecători! Mărturisiri cutremurătoare: ”Sunt şocată!”

Un caz teribil a avut loc la Focşani, unde o tânără în vârstă de doar 21 de ani, a leşinat în mijlocul unei străzi, în miezul zilei, însă mai mulţi trecători s-au arătat indiferenţi.

Autor: T.S.
Conform Monitorul de Vrancea, tânăra ar fi fost ocolită cu indiferenţă de mai mulţi trecători, până când o femeie a sunat la ambulanţă, iar un şofer care trecea cu maşina prin zonă a observat-o şi a oprit să îi acorde primul ajutor.
 
Ambulanţa SMURD a tratat-o pe femeie la faţa locului, apoi paramedicii au transportat-o de urgenţă la spital. Când a fost preluată de ambulanţă, tânăra, care ar suferi de o afecţiune psihică, era într-o stare de agitaţie.

 

 „Eu am sunat la ambulanţă imediat ce a căzut. Adevărat că lumea era indiferentă. Sunt şocată de indiferenţa oamenilor care treceau şi o ocoleau pur şi simplu. Mă bucur că e bine. Mie mi se pare normal să acţionezi rapid. Din păcate, astăzi ni s-a confirmat cât de degradaţi suntem ca oameni. Am fugit după oţet şi am pus-o pe o parte, să nu îşi înghită limba. Aşadar, nu am stat ca la spectacol”, a transmis femeia care a chemat ambulanţa.
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies