Stiri

O tânără de 19 ani, găsită spânzurată în baie! Ce se întâmplase în urmă cu câteva zile

O tânără în vârstă de 19 ani, care locuia de câţiva ani în Italia, s-a sinucis. Ea a fost găsită spânzurată, la scurt timp după ce şi-a pierdut locul de muncă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


 
O tânără de 19 ani, găsită spânzurată în baie! Ce se întâmplase în urmă cu câteva zile
 
Ana Maria Cioponea, originară din judeţul Caraş Severin, a suferit de depresie după ce a fost concediată şi a decis să-şi curme viaţa.
 
Tânăra locuia de ceva vreme în localitatea Balsorano din provincia L’Aquila şi lucra ocazional într-un centru comercial din localitatea Sora, potrivit ciociariaoggi.it. Ea a fost găsită fără suflare de către tatăl ei, după ce s-a panicat că nu-i răspundea atunci când o striga.
Speriat că nu mai ieşea din baie, el a forţat uşa şi a pătruns în încăpere. Din nefericire, a găsit-o spânzurată, iar medicii chemaţi de urgenţă la faţa locului n-au mai putut face nimic pentru ea. 
 
Trupul neînsufleţit al româncei a fost transportat la morga din localitatea Sora, anchetatorii urmând să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat..

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu icon photo

Vedete

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu

In 2013, cazul unei femei din judetul Botosani soca opinia publica, Valeria Iurescu cantand non-stop, vreme de o saptamana, pe patul de spital.

Titlu secțiune