O tânără din București a trecut prin clipe de coșmar! A fost bătută cu bestialitate de un șofer de taxi: ”M-a izbit de câteva ori cu capul de plafonul mașinii”

O tânără din București a trecut prin momente de groază după ce și-a comandat o mașină printr-o aplicație de ride-sharing.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

O tânără din București  a fost bătută cu bestialitate de un șofer


In articol:

Teodora, o tânără din București, a trăit spaima vieții ei după ce și-a comandat o mașină printr-o aplicație de ride-sharing. Cursa s-a transformat într-un adevărat coșmar. Fata a fost bătută de șofer!

După ce a ieșit de la muncă, Teodora și-a comandat o mașină care să o ducă acasă. În timp ce aștepta liniștită mașina, șoferul a anulat cursa pe motiv de neprezenare, iar o sumă i-a fost extrasă din cont.Într-un final, același șofer a venit să o ia pe tânără. Primul lucru suspect era faptul că șoferul avea alt număr de înmatriculare decât cel din aplicație.

Citeste si: Dezvăluire uluitoare! Simina de la Puterea dragostei l-a ironizat din nou pe Jador! ”I s-au rupt pantofii într-o gală și i-au dat teneși de fete”!

Citeste si: Cea mai vulgară filmare cu Tzanca Uraganul! Ce făcea manelistul pe când spera să devină celebru și bogat | Video

Citeste si: Cum arată ”Micul Hercule”, cel mai puternic copil din lume, la 10 ani după ce a intrat în Cartea Recordurilor

După ce a intrat în mașină, Teodora a încercat să afle de ce bărbatul i-a anulat cursa și i-a extras bani din cont. Șoferul a avut o reacție neașteptată, iar ce a urmat a îngrozit-o pe Teodora.

”Enervat, îmi spune că sunt o tupeistă și o nesimțită și să cobor din mașină că el nu mă duce nicăieri. Dă să anuleze cursă pe motiv, din nou, de neprezentare”, a povestit Teodora.

Tânăra a fost izbită cu capul de plafonul mașinii

”S-a enervat și mai tare, a coborât din mașină, a deschis portiera mea și m-a smucit de un braț. M-am tras și am urlat să nu pună mâna pe mine, moment în care m-a tras iar și m-a izbit de câteva ori cu capul de plafonul mașinii. M-a tras din mașină și m-a trântit pe jos în stradă. M-am ridicat, timp în care a demarat în trombă”, a povestit Teodora pentru andreeatrandafirescu.ro.

După mai multe încercări eșuate, Teodora a reușit să depună o declarație. A aflat numele complet al șoferului și l-a găsit și pe Facebook. (Citeste si: Imagini terifiante! Un șofer de TIR, filmat în timpul unei manevre criminale pe un drum din România: "Doamne, Dumnezeule" VIDEO)

”Am stat la secție în jur de 2 ore. Aveam numerele de înmatriculare corecte, fața șoferului, îl găsisem pe FB și pe băiatul lui, cel care figura proprietar al mașini. Găsise în sistem toate datele. Știam unde locuiește, de unde a luat mașina, tot”, a mai spus tânăra agresată.

Teodora a depus plângere și aplicația de ride-sharing de unde a comandat mașina, dar până acum nu a fost băgată de nimeni în seamă.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate