WOW

O tanara mamica s-a spanzurat de fata cu fetita ei! Copila a fost gasita plangand langa cadavrul mamei. Ce a facut-o pe femeie sa se razbune astfel

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Agnieszka Giza, o tanara mamica in varsta de 23 de ani, a fost gasita moarta in locuinta ei din Cheshire, vestul Angliei. Tanara locuia impreuna cu partenerul ei si fetita pe care o aveau impreuna.
In ciuda faptului ca pareau familia perfecta, Agnieszka Giza si iubitul ei aveau parte de tot mai multe certuri in ultima perioada, potrivit mirror.co.uk.

Un astfel de episod a facut-o pe femeie sa recurga la un gest extrem.
Totul a pornit dupa ce iubitul ei, Marek Goralczyk, nu a fost de acord sa vina insotit la o intalnire de afaceri cu prietenii lui, pe motiv ca ceilalti parteneri nu veneau insotiti de iubite sau sotii.

Femeia a fost fortata sa ramana acasa, impreuna cu fetita lor, iar acest lucru a facut-o sa intre la suspiciuni imediat.
A urmat un val de mesaje pe whatsapp, in care cei doi si-au aruncat mai multe cuvinte dure, timp in care barbatul a lipsit toata noaptea de acasa.

A doua zi, cativa muncitori care urmau sa se prezinte in casa celor doi, au facut descoperirea socanta. Agnieszka Giza zacea fara viata in casa, spanzurata, iar langa ea, fetita plangea.
"A venit tati acasa!", au fost cuvintele pe care le-au auzit cand au intrat in casa, iar apoi, scancetele fetitei.
 

Galerie foto