O veste proastă nu vine niciodată singură! Nataşa Raab, internată iar! Şi fratele ei are o tumoră pe pancreas! "Rugaţi-vă"

Nataşa Raab a ajuns în pragul disperării!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Celebra Coana Chiva s-a luptat cu cancerul, iar acum trebuie să se întoarcă în spital, pentru mai multe investigaţii. Şi cum o veste proastă nu vine niciodată singură, Nataşa Raab a aflat că şi fratele ei are o tumoră.

“Dragii mei prieteni, amici şi colegi, îmi cer scuze dacă nu am fost şi nu voi fi activă, dar am mari încercări şi nu ştiu încotro s-o apuc, că fratele meu are o boală şi eu nu pot să fac nimic. S-au adunat toate. Eu, mama şi fratele meu. O, Doamne, dă-mi putere! Rugaţi-vă pentru Cristian-Mugurel, are doar 53 de ani!”, a scris Nataşa Raab pe contul ei de Facebook.

fara descriere

Nataşa Raab a dezvăluit apoi într-o emisiune de televiziune de ce afecţiune suferă fratele ei.

“Sunt necăjită pentru că i-au găsit fratelui meu o tumoră pe pancreas. Am venit de la Cluj pentru că a trebuit să-mi prelungesc permisul de conducere şi probabil că va trebui să mă internez din nou. Pentru că eu am ieşit atunci de la Elias pe un diagnostic neprecizat şi… Să sperăm că totul o să fie bine, dar sunt necăjită şi cu fratele meu. Ce face? Se simte rău sau cum aţi aflat? A făcut un icter mecanic şi îţi dai seama că cu ocazia asta i-ai găsit la CT o tumoră pe pancreas. Da, trebuie operat, da”, a spus actriţa Nataşa Raab.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate