Vedete

O vezi mereu cu zâmbetul pe buze, însă nu mulţi ştiu asta despre ea! Drama incredibilă prin care trece o artistă: ”M-a lovit şi m-a aruncat de pământ. A fost primul şoc care m-a marcat”

Distribuie pe:

Autor: A.M.

 
Este una dintre cele mai frumoase si indragite intreprete din muzica populara, e mereu cu zambetul pe buze, dar ascunde o dramă de nedescris!
 
In urma cu 5 ani, intrepreta de muzica populara Andrada Bârsăuan a trait socul vietii ei. Aceasta a fost atacata in plina strada de un invidid care i-a furat telefonul, a lovit-o si a trantit-o de pamant. Artista a ramas marcata dupa incidentul trait si de atunci merge DOAR insotita pe strada. 
 
"Cea mai grea întâmplare din viata mea... eram in clasa a 12-a când majoritatea colegilor mei împlineau 18 ani, erau majorate săptămânal. Înainte de a merge la majoratul unei colege, urma sa ne întâlnim cu “gasca” foarte aproape de casa părinţilor mei, n-am apucat sa ajung fiindcă am fost atacată pe trotuar de un barbat! Mi-a furat telefonul fiindcă altceva nu prea aveam la mine, m-a lovit şi m-a aruncat de pământ. A fost primul şoc care m-a marcat, fiindcă din acel moment nu merg singura pe strada. Dacă e zi şi ma aflu intr-o zona plină de oameni, îndrăznesc, dar dacă se înnoptează, sincer am mereu in gând acea imagine de atunci. Este amuzant ce va spun acum, dar şi când ma întorc de la eveniment e necesar de la maşina pana in casa sa fie cineva cu mine. Din păcate orice întâmplare de genul, ne afectează psihic şi nu dispare niciodată.", ne-a dezvaluit indragita intrepreta de muzica populara, Andrada Bârsăuan. 
 

 
Andrada Bârsăuan şi Lazăr Arman, cuplul momentului din muzica populara
 
Andrada Bârsăuan şi Lazăr Arman sunt doi tineri frumoşi, talentaţi, populari şi formează un cuplu de succes atât pe scenă cât şi în realitate. Au cucerit publicul cu iubirea si melodiile lor, iar acum se pregatesc de nunta. De când s-au văzut prima oară şi-au dat seama că sunt suflete pereche, iar la doar nouă luni de relaţie, aceştia s-au mutat împreună. Au simţit că sunt făcuţi unul pentru celălalt, iar până la pasul cel mare nu a mai fost decât un pas. La scurt timp, Andrada a fost cerută în căsătorie, chiar de ziua ei de naştere, iar anul ce urmează, în 2019, vor face două nunţi! Da! Nu este o glumă! Vor face o nuntă la Satu Mare, de unde provine artista, şi una la Bistriţa Năsăud. 
 
Artista a dezvaluit motivul pentru care s-au decis sa faca doua nunti mari, unde vor avea si mai multe perechi de nasi: "Am hotărât sa facem doua nunţi fiindcă ne respectam familiile şi tradiţiile. Vor fi doua nunţi mari, in fiecare parte vor fi in jur de 500 de persoane. Va fi diferit fata de cum e obişnuita toată lumea, la Satu Mare vor fi 4 perechi de naşi, cei din partea mea doar, iar la Şanţ, judeţul Bistrita Năsăud, de unde vine viitorul meu soţ, este o tradiţie cu naşii. Nasii de-obicei depăsesc chiar şi numărul 10. Încă nu ştiu sa va spun exact câţi vor fi, dar destul de mulţi. Aşadar vom avea mulţi naşi! Am hotărât sa le stabilim joia de altfel, fiindcă avem foarte mulţi prieteni şi colegi din domeniul nostru, iarăşi de altfel avem nunţi programate in fiecare Weekend! Vor cânta mai mulţi artişti, asta este surpriza!", ne-a dezvaluit Andrada Bârsăuan. Cei doi s-au cunoscut, in urma cu mai bine de doi ani, la nunta unei colege de scena, dupa 3 luni s-au reintalnit la un eveniment, iar de atunci traiesc o frumoasa poveste de dragoste.
 
Galerie foto 
Setări confidențialitate