O zi din viaţa bărbatului cu două soţii-surori! Cum alege femeia alături de care înnoptează! Dezvăluiri incredibile făcute în exclusivitate, la WOWbiz

A şocat o lume întreagă cu povestea lui de viaţă, însă George, bărbatul care trăieşte o poveste de iubire cu două surori, continuă să surprindă. Are o gospodărie impresionantă şi 15 copii, despre care a vorbit cu mândrie în urmă cu puţin timp.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriereÎn cadrul emisiunii WOWbiz, bărbatul a vorbit despre relaţia pe care o are cu cele două partenere de viaţă şi, mai mult de atât, a oferit detalii inedite despre cum îşi alege patul în care doarme.
 
”S-a întâmplat ca cele două femei să fie surori. Pot să spun că a fost dragoste la prima vedere. A născut în camera în care am conceput copiii, în care am trăit.”, a mărturisit George. 
 
Mai mult de atât, mândru nevoie mare de gospădăria sa, George şi-a arătat pas cu pas curtea în care trăieşte şi unde munceşte cu spor alături de femeile din viaţa lui. 
 
”Este grădina noastră. Eu şi Mariana ne ocupăm de ea. Fiecare face ce simte în momentul respectiv. Nicoleta găteşte dimineaţa, iar după amiază spăl rufele. De obicei ne întreabă ce găteşte, dar de cele mai multe ori alege singură.”, a mărturisit sora femeii.
 

 

”Avem căpşuni, caise, vişine, salată, spanac, ceapă. Avem toate legumele şi fructele. ”, a mărturisit mândră Nicoleta. 
fara descriere
Chiar dacă trăiesc izolat, în câmp, cele două surori au locuit în oraş: ”La început mi-a fost dor, dar apoi mi-a plăcut că m-a adus aici. Nu cred că mi-ar plăcea să trăiesc în oraş. Îmi place să merg în vizită, însă aşa, să stau non stop, nu. Am trăit la oraş, la bloc, însă cele mai frumoase momente au fost la ţară, la bunici. Avem universul nostru.”, a mărturisit Nicoleta. 
fara descriere
Chiar dacă are o casă cu 14 camere, George preferă să doarmă în bordei, pe pământ: ”Am 14 camere, mai trebuie să fac una pentru celălalt. Eu vreau să rămân separat de copii. Eu vreau să trăiesc în bordei, e minunat. Nici nu ştii cât de relaxant e. Aici va fi baia, deocamdată sunt cerealele, iar aici va fi gura sobei. Aici este un hol din care se intră în celalte camere. Aici dorm băieţii.”, a mai mărturisit George.
 

 

Cele două partenere ale lui George au camere în casă, însă. Una mai mare, alta mai mică, în funcţie de personalitate, însă niciuna nu se supără pe cealaltă.
 
”Asta este camera mea, aici am născut. Este perfect.”, a mărturisit Nicoleta, în timp ce George a completat-o: ”Orice loc este minunat. În tot acest spaţiu există un loc are o însemnătate aparte pentru mine.”, a mai spus el.
 
De cealaltă parte, camera Nicoletei e mai mare: ”Mie îmi place spaţiul mare.”, a mărturisit ea mândră, în timp ce partenerul ei a dezvăluit că trăieşte afară:”Eu oricum vin rar în casă, eu stau în bordei, pe pământ.”
 
 
”Atunci când sunt împreună cu soţul meu, atunci e cel mai minunat în casă. Câteodată numai simplă prezenţă e suficientă. Dormim jos. Când e mic patul, trecep şi pe jos.”, a mai spus Nicoleta. 
 
În ceea ce priveşte sursele lor de venit, capul familiei spune că se hrănesc cu ceea ce cultivă în propria curte şi, mai mult de atât, exportă diferite produse.
 
Aflaţi toate detaliile despre această poveste controversată, în videoclipurile de mai sus.
 
 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate