Oana Cuzino și fostul ei soț au dat-o în judecată pe Gabriela Firea, primarul Capitalei EXCLUSIV

Prezentatoarea tv Oana Cuzino și fostul ei soț, Yoav Shtern, au acționat în judecată Municipiul București, ”prin primar general”.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

De profesie medic geriatru, Oana Cuzino s-a remarcat în ultimii 17 ani din postura de prezentatoare a emisiunii ”Ce se întâmplă, doctore?”, în care sunt dezbătute diverse probleme din domeniul sănătăţii. Măritată timp de 12 ani, până în 2014, Cuzino are o fată, Naomi, rezultată din căsnicia cu omul de afaceri israelian Yoav Shtern. La separarea de fostul partener s-a lăsat cu scandal în momentul partajului, dar până la urmă părțile s-au înțeles asupra detaliilor.

Citeste si: Drama prin care a trecut prezentatoarea Oana Cuzino. Fostul ei soț s-a sinucis

Citeste si: Cât de bine arată Oana Cuzino la 47 de ani! Vezi ultimele imagini cu vedeta tv FOTO

Total surprinzător, într-un proces deschis în toamna anului trecut la Tribunalul București, Oana Cuzino și Yoav Shtern fac acum front comun împotriva Municipiului București și a primarului general Gabriela Firea. Cel mai probabil, motivul privind acționarea în judecată a primăriei Capitalei este legat tot de proprietățile pe care fostul cuplu le deține în București. Următorul termen în proces a fost stablit de judecători pentru 14 iulie. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate