Vedete

Oana Lis, ieri se vaita ca Viorel nu mai vorbeste, azi se distreaza la mare! Care e adevarul despre sanatatea fostului primar al Capitalei

Oana Lis, in lacrimi, in urma cu cateva zile, spunea ca sotul ei este grav bolnav, ca abia mai vorbeste. Apoi, insa cei doi au plecat la mare unde se distreaza de zor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Ana Maria Petre


 

Oana Lis, ieri se vaita ca Viorel nu mai vorbeste, azi se distreaza la mare! Care e adevarul despre sanatatea fostului primar al Capitaleiicon photo

Viorel Lis este in stare grava si abia mai poate vorbi, marturisea Oana Lis in urma cu cateva zile. “A avut probleme de sanatate, ultimul accident vascular a lasat urme. Nu mai poate vorbi, oboseste daca vorbeste. Ma recunoaste si sunt bucuroasa ca cognitiv e bine. Ii dau tot felul de vitamine si el nici nu mai vrea. Fac tot ce pot, merg la biserica, dau cu tamaie, ma rog pentru el, fac lucruri pe care nu le faceam inainte. Ma rog sa fiu puternica”, spunea Oana Lis.

Si daca toti credeau ca situatia este extrem de grava, iata ca in weekend, aceeasi Oana punea pe pagina ei de socializare poze in care aparea extrem de zambitoare, de la mare. Si asta nu era tot! Oana nu plecase singura la mare, lasandu-l pe Viorel Lis singur si suferind in Capitala, asa cum ar fi spus unii.

Viorel Lis se afla la mare si el, iar intr-un filmulet postat de Oana Lis, acesta se afla in valurile marii si stand fara probleme la soare, lucru interzis de medici in cazul persoanelor care au suferit de curand un accident vascular cerebral.

Viorel Lis are 74 de ani si la finalul lunii aprilie a suferit un accident vascular cerebral. Accidentul a venit pe fondul unei alte probleme grave de sanatate: la finalul lui 2017, Viorel Lis a fost operat de colecist, o interventie chirurgicala extrem de delicate.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Jasmin, victima lui Oktay! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Jasmin, victima lui Oktay! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza in aceasta seara un nou episod al serialului „Meryem”, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune