Oana Lis nu mai suportă să-l vadă pe Viorel cum se chinuie! Blondina, dezvăluiri cu lacrimi în ochi: „S-au întâmplat niște lucruri rele...”

Oana Lis a făcut recent niște dezvăluiri despre starea de sănătate a fostului primar al Capitalei.

Oana și Viorel Lis
Oana și Viorel Lis [Sursa foto: Facebook]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Oana și Viorel Lis trec printr-o perioadă destul de dificilă din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă fostul edil al Capitalei. Se pare că afecțiunea de care suferă îi dă foarte mari bătăi de cap, iar blondina nu mai suportă să-l vadă cum se chinuie.

Viorel Lis a făcut o pareză la membrele inferioare, iar din această cauză are dureri foarte mari, iar mersul său este îngreunat.

Oana și Viorel Lis
Oana și Viorel Lis [Sursa foto: Facebook]

Oana Lis, despre cum se simte Viorel: „ Ajunsese să meargă prin casă cu cadrul ” 

Blondina a dezvăluit că Viorel lis nu este paralizat ci a suferit la membrele inferioare niște semi-pareze. Periada cât a stat închis în casă nu l-a ajutat foarte mult, căci fostul edil ar fi trebuit să facă mai multă mișcare. Oana Lis a povestit cu lacrimi în ochi că a fost foarte greu să-și privească șoțul cum merge ajutat de un cadru. 

Citeste si: Viorel Lis, noi detalii despre starea sa de sănătate: „Mi-au spus să nu mă aștept la minuni”

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

„Din păcate, nu mai merge bine.

Nu este paralizat, dar are niște pareze pe picioare din cauza problemelor de sănatate, dar a pus capăt perioada de pandemie pentru că așa trebuia să stea numai în casă și i-a scăzut masa musculară, s-au întâmplat niște lucruri rele. Ajunsese să meargă prin casă cu cadrul. A fost foarte greu.  

Diagonosticul este complicat. E o pagină întreagă. Bătrânețea este foarte greu de dus, mai ales pentru un om care a fost foarte activ toată viața, dar totuși trebuie să ne bucurăm de toate părțile vieții”,  a spus Oana Lis, vizibil afectată, la o emisiune tv.

Oana și Viorel Lis
Oana și Viorel Lis [Sursa foto: Facebook]

Este depresiv, dar are noroc că știu ce trebuie făcut”

Se pare că nu doar corpul îi este afectat, ci și mintea. Blondina spune că din cauza acestei perioade grea, Viorel Lis a început să fie depresiv, însă asta nu o sperie prea tare, căci ea știe ce trebuie să facă pentru a-i aduce zâmbetul pe buze. 

Citeste si: Viorel Lis, declarații despre avere. Cine va moșteni tot, după moartea lui?

„Din cauza COVID-ului nici la spital nu a mai fost, trebuia să se interneze. Foarte nasol, a stat numai în casă. Se dezvoltă și depresia când nu iei contact cu oameni. Este depresiv, dar are noroc că știu ce trebuie făcut. Încerc să îi fac viața mai frumoasă. Sperăm la zile mai bine”,  a adăugat vedeta.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Lis, dezvăluiri neștiute din căsnicia cu Viorel Lis! Ce se întâmplă între cei doi: „Noi facem tot timpul...”

Viorel Lis, diagnostic crunt din partea medicilor! Oana Lis, alături de soțul ei în aceste momente dificile: „Fără ea cad!”

Oana Lis, vizibil afectată de moartea tatălui său! Imagini exclusive surprinse de paparazzii WOWbiz cu soția lui Viorel Lis

Dani Oțil, despre greutățile prin care trece logodnica sa: „Gravidele sunt eroi fără capă”

Lovitură teribilă pentru cei care refuză să se vaccineze! Nu mai au nicio şansă. Ce s-a decis

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

NASA a descoperit un sistem misterios sub Antarctica „conectat la întregul Pământ”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies