Vedete

Oana Lis se gandeste ca Viorel Lis ar putea muri! Starea lui Viorel Lis este grava: "Nu mai poate vorbi"

Dupa accidentul cerebral pe care Viorel Lis l-a suferit in urma cu cateva luni, starea lui de sanatate s-a inrautatit vizibil. Oana este disperata si ii este teama ca sotul ei ar putea muri.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Oana Lis se gandeste ca Viorel Lis ar putea muri! Starea lui Viorel Lis este grava: "Nu mai poate vorbi"icon photo
 
Invitata intr-o emisiune de televiziune sotia fostului primar a vorbit despre starea lui de sanatate din aceste momente. Viorel si-ar dori sa mearga intr-o vacanta, insa Oana se teme ca el ar putea muri. 
 
Se pare ca problemele sotului au afectat-o teribil pe Oana, care spune sa il iubeste si va fi langa el in aceste momente grele.
 
"Preferam să fiu la emisiune cu el chiar dacă eram certaţi, dar trebuie să mă obişnuiesc cu realitatea. A avut probleme de sănătate, ultimul accident vascular a lăsat urme. Nu mai poate vorbi, oboseşte dacă vorbeşte şi nu mai poate vorbi, mă recunoaşte şi sunt bucuroasă că cognitiv e bine dar îi dau tot felul de vitamine şi el nici nu mai vrea. Fac tot ce pot, merg la biserică, dau cu tămâie, mă rog pentru el, fac lucruri pe care nu le făceam înainte. Nu vreau să mă faci să plâng. Mă rog să fiu puternică. El îşi doreşte o ultimă vacanţă, dar dacă moare în avion ce mă fac? Încă îl iubesc, îi dau din energia mea şi el m-a ajutat pe mine. Nu pot spune că e uşor. E greu", a povestit Oana Lis cu ochii in lacrimi.
 
Se pare ca problemele sotului au afectat-o teribil pe Oana, care spune sa il iubeste si va fi langa el in aceste momente grele.
 
Ionuţ Jaguarul, interviu EXCLUSIV pentru WOWbiz.ro din Republica Dominicana: ”Monica Roşu se menajează! În locul ei plecam de la Exatlon”! Ce spune antrenorul Războinicilor despre accidentările ”ciudate” din acest sezon VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”icon photo

Vedete

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”

De când a aflat despre planul de răzbunare al soţului ei, la adresa lui Adem, Sureyya este foarte supărată pe Faruk.

Titlu secțiune