Oana Lis stârneşte din nou controverse! Ce a putut să spună despre Viorel. Ar fi bine ca el să nu afle niciodată

Oana Lis nu se dezminte. Glumeşte mereu pe seama soţului cu 32 de ani mai în vârstă.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Oana şi Viorel Lis par un cuplu bine sudat. În ciuda problemelor pe care le-au avut în relaţie, dar şi a problemelor de sănătate ale fostului edil al Capitalei, blondina este în continuare alături de el. Vârsta înaintată şi atacul cerebral suferit de Viorel sunt doar două dintre motivele pentru care viaţa lui nu mai este la fel de activă, iar petrecerile la care participă sunt din ce în ce mai rare. Oana, care este cu 32 de ani mai tânără decât soţul ei, încă adoră să iasă la distracţii, chiar dacă el nu o poate acompania. 
 

 

 
Recent ea a publicat un mesaj care ar putea stârni controverse pe pagina ei de socializare, acolo unde este destul de populară. “Viorel are noroc în dragoste… Şi eu am noroc la bani!!!… Ştii ce zic!”, a scris Oana Lis. 
 
Mesajul ei nu i-a surprins pe prietenii virtuali, care sunt oboşnuiţi cu glumele de acest gen. Nu este prima dată când face aşa o afirmaţie. În urmă cu doup luni ea le-a dat un sfat tinerelor care o urmăresc. "Fetelor, aveţi grijă când va măritaţi din interes!...că unii s-ar putea să fie nemuritori!!!", au fost cuvintele ei. 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: