Oana Lis, trimisă pe Centură! Ce poze a pus soția lui Viorel Lis de a stârnit asemenea reacții

Oana Lis, soția lui Viorel Lis, a fost criticată dur pe internet.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Oana Lis a intrat în atenția presei după ce s-a cuplat cu Viorel Lis, edilul Capitalei. A fost criticată dur de-a lungul timpului și toată lumea spunea despre ea că stă cu un bărbat mai bătrân decât ea doar pentru că are bani. Timpul a demonstrat, însă, că Oana îl iubește pe soțul ei, ea rămânând alături de el și după e starea lui de sănătate s-a deteriorat simțitor. 

Cu toate că trece prin clipe grele alături de Viorel Lis din cauza afecțiunilor lui și a faptului că nici nu mai au la fel de mulți bani ca altădată, Oana Lis își păstrează optimismul și este foare activă pe rețelele de socializare. Recent, ea a fost criticată dur de internauți, după ce a publicat mai multe fotografii cu ea dată cu un ruj roșu, strident. 

Citeste si: Gheorghe Burnei s-a angajat la clinica fiului său și tratează copii! Ce s-a întâmplat ieri, la Tribunal, în dosarul de luare de mită

fara descriere

„Doamne, du-o pe Centură! Zici ca esti... cu roșu ăla pe buze...Comportă-te ca o doamnă!”, i-a scris un internaut soției lui Viorel List. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate