Oana Lis vine cu vesti proaste despre Viorel: "Azi nu se simtea prea bine"

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Oana Lis a ajuns in pragul disperarii, sotia lui Viorel Lis sustine ca fostul edil nu se simte prea bine si ca abia a reusit sa vorbeasca cu el. 
 
 
"Nu a fost externat. Azi nu se simtea prea bine. Am fost la el de dimineata, dar nu am reusit să vorbim prea multe. I-am dat iaurt cu lingurita, iar mai tarziu ma duc din nou la spital la el", a declarat Oana Lis pentru Cancan.ro.
 
 

 
"Ştiu, are o varsta, dar e omul cu care traiesc de 20 de ani. N-am cum sa nu-i fiu aproape. A venit si fiul lui sa il vada de două ori. E prima oara cand raman singura dupa 20 de ani. Am fost si la biserica si m-am rugat. Nu l-am vazut niciodata atat de rau. Te sperii. (...). După ce s-a trezit mi-a spus că e prima oară când vorbeşte cu mine şi e primul pas în noua lui viaţă. (...).
 
 
Şi el s-a speriat răut de tot şi înainte să intre în sala de operaţie ne-am luat la revedere, pentru că nu ştii ce se poate întâmpla. Ne-am luat la revedere ca şi cum... eu am mai trecut prin asta. Mi-a spus că mă iubeşte şi că şi-ar dori să îmi găsesc pe cineva care să mă facă fericită, să nu rămân singură. (...)", a spus Oana Lis, in urma cu doua zile. 
 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate