Oana Pellea îi sfătuieşte pe fani să nu vină la spectacolul de teatru în care joacă: “Piesa este absolut de nesuportat. Este un spectacol de şoc şi groază. Actorii (adică noi) sunt cum NU se poate mai proşti”

Oana Pellea îi sfătuieşte pe fani să nu vină la teatru, mesajul fiind unul ironic.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Oana Pellea îi sfătuieşte pe fani să nu vină la teatru, într-o postare făcută pe pagina ei de facebook. “Am auzit ca stirile negative au mai mare succes decat cele pozitive...Deci: NU va invit la teatru in data de 18 februarie la spectacolul "Frumos e in Venetia" in care joc impreuna cu Domnul Mircea Rusu, la Teatrul National Bucuresti sala MARE”, a scris Pellea.

Citeste si: O mare actriță a României, jignită incalificabil și înjurată! De la ce a plecat totul

Citeste si: Maia Morgenstern a ajuns să facă reclamă la şosete! Actriţa şi le-a atârnat la brâu, la gât şi şi-a pus o pereche pe cap: “O fac din toată inima, cu toată dragostea”

Citeste si: Draga Olteanu Matei, interviu sincer pentru Teo Show! A deschis usa casei sale si si-a prezentat secretele

“Piesa este absolut de NESUPORTAT. Este un spectacol de soc si groaza. Actorii (adica noi) sunt cum NU se poate mai prosti. Decorul si costumele: groaznice! Regia...ce sa mai vorbim... Piesa NU vorbeste decat despre iubire ...pe cine poate sa intereseze un astfel de subiect scandalos?”, a continuat actriţa. (vezi cum arată casa plină de căţei a Oanei Pellea)

Oana Pellea îi sfătuieşte pe fani să nu vină la teatru: "Totul este de neprivit"

“In concluzie: TOTUL ESTE DE NEPRIVIT! Deci: NU cumva sa cumparati bilete de AICI. DOAMNE FERESTE SA DATI SHARE!”, a încheiat Oana Pellea. “Haha, o mizerie! Da. Nu recomand”, a răspuns, tot în glumă, o amică a actriţei.

“Mi-am luat bilet!!! Abia aștept să-l revăd într-un nou spațiu!!”, a scris o fană a Oanei Pellea. “Gresit total...NU cumva sa mergi la acest spectacol”, a replicat Oana. „Stiu, doamna Oana Pellea, dar prefer să trăiesc greșind, e mai palpitant”, a explicat admiratoarea Oanei Pellea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate