Oana Radu a slăbit 65 de kilograme cu sacrificii uriaşe, dar de curând s-a îngrăşat din nou. Uite cum arată acum artista. VIDEO EXCLUSIV

Oana Radu s-a îngrăşat din nou. Uite cum arată acum.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Oana Radu a reuşit în urmă cu patru ani să găsească în ea voinţa de a-şi schimba viaţa în mod radical. Îndrăgita solistă a slăbit nu mai puţin de 60 de kilograme, însă a făcut eforturi greu de imaginat pentru a dobândi silueta mult visată.

fara descriere

A ţinut o dietă drastică şi a luat pastile care îi tăiau pofta de mâncare, ajungând într-un final la greutatea de 58 de kilograme.
 

Oana Radu s-a îngrăşat din nou. "Să nu credeţi, Doamne fereşte, că sufăr de vreo boală"

Oana Radu a mărturisit însă că îi place foarte mult să mănânce, motiv pentru care a şi pus înapoi 15 kilograme. Apropiaţii  au început deja  să-i spună că s-a îngrăşat, la fel şi fanii ei de pe reţelele de socializare.

fara descriere

"Am întrerupt dieta, dar mă simt extrem de bine în pielea mea. De fapt, mă simţeam până acum o săptămână, când am reluat dieta. Sunt de părere că trebuie să fii foarte asumat. Eu am slăbit 60 de kilograme şi m-am îngrăşat mult mai puţin. Sunt scundă, se vede imediat, ăsta e defectul meu. Ca idee, oamenii deja îmi scriu că m-am îngrăşat la loc. Nu-mi pasă de lucrurile astea, pentru că oamenii sunt superficiali. Eu în momentul în care nu m-am mai simţit bine în pielea mea am reluat dieta. M-am îngrăşat pentru că-mi place mâncarea. Foarte mult. Sunt foarte mâncăcioasă şi ăsta e motivul pentru care m-am îngrăşat. Să nu credeţi, Doamne fereşte, că sufăr de vreo boală sau am fost în vreo depresie, pur şi simplu îmi place mâncarea la nebunie”, a declarat Oana Radu acum câteva săptămâni.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate