Oana Radu
Oana Radu, acuzată de Roxana nemeș că are o strategie pentru a câștiga

Vedete

Oana Radu, acuzată că are o strategie pentru a câștiga competiția „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Roxana Nemeș a dat-o de gol?

Oana Radu este hotărâtă să câștige competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”.

 

Oana Radu este una dintre cele mai cunoscute concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cântăreața este dezamăgită că, în ultima perioadă, ținutele ei nu au mai fost la fel de apreciate de către jurați. Deoarece este hotărâtă să ajungă până în marea finală, ba chiar să câștige, artista a mărturisit că vrea să-și găsească un stilist.

Roxana Nemeș  este de părere că Oana Radu și-a găsit o altă strategie pentru a ajunge cât mai departe în emisiune și nu are legătură cu stilistul.

Ea susține că Oana Radu încearcă o strategie asemănătoare cu cea a Deei Codrea, care la început a venit mai îmbrăcată în concurs, iar acum vine din ce în ce mai provocatoare.

Citeste si: Atac dur între Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș la “Bravo, ai stil! Celebrities”: “Dacă aș polemiza cu tine, ți-aș fractura creierul, draga mea!”

„Vreau neapărat să specific ceva! Oana Radu are o strategie în genul Deei.

Deea a venit inițial mai îmbrăcată, iar acum vine mai sexy. Oana Radu inițial a venit mai sexy, iar acum e mai îmbrăcată, dar este îmbrăcată bine! Ai slăbit foarte mult, arăți foarte bine. Oricât de îmbrăcată e și oricât de cumințică, tot precedă spre ceva mai sexy, nu putem spune la tv!”,
a mărturisit Roxana Nemeș, în timp ce analiza ținuta Oanei Radu din ediția de miercuri seară.

Roxana Nemes
Roxana Nemeș susține că Oana Radu vrea să vină din ce în ce mai îmbrăcată în competiție[Sursa foto: Captură KANAL D]

Oana Radu, adevărul despre filtrele de pe Instagram: „Nu mi se pare că sunt așa frumoasă"

Oana Radu i-a răspuns sincer unui fan care a acuzat-o, pe Instagram, că folosește mult prea multe filtre. Vedeta a mărturisit că nu se consideră o femei foarte frumoasă, motiv pentru care filtrele îți pot ridica puțin stima de sine.

„Aș vrea să îi spun că așa arată fața mea și că noi, fetele, avem nevoie de foarte multe ori de aceste trucuri, pentru a ne simți mai frumoase, pentru a avea mult mai multă încredere în noi...

Pentru că, ce-i drept, societatea în care trăim și mediul în care oamenii ne tratează sau se poartă cu noi, cumva își pune amprenta pe stilul nostru de viață", a declarat Oana Radu pe InstaStory.

Citește continuarea AICI.