Oana Radu, noi informații despre iubitul său incendiat: „Se află între viață și moarte”. Ce se va întâmpla cu el

Cum se simte iubitul Oanei Radu, la 12 zile după ce a fost incendiat de un individ periculos.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Oana Radu trece de aproape două săptămâni prin cel mai negru coșmar, după ce iubitul său a fost incendiat într-un bloc din Craiova.

Artista se roagă încontinuu ca bărbatul iubit să se facă bine și nu și-a pierdut speranța, deși Mihai se află între viață și moarte. Recuperarea bărbatului depinde și de ajutorul pe care îl va primi din partea donatorilor de sânge, mai ales că acesta va fi supus mai multor intervenții chirurgicale.

Citeste si: Connect-R, imagini incredibile la biserică! A stat cu privirea pierdută ore în șir și a greșit direcția spre casă

Citeste si: Fetiță de numai 9 ani, incendiată de propriul tată, sub privirile îngrozite ale bunicilor

Citeste si: Un alt tânăr din Neamț a dispărut! Vlad, 25 de ani, este de negăsit!

Ce se va întâmpla cu iubitul artistei în zilele următoare

„Este a 12-a zi de chin pentru mine, de când m-am trezit într-o situaţie odioasă, de când m-am trezit într-o situaţie groaznică, situaţie pe care n-o doresc absolut nimănui şi sper să nu fie nimeni nevoit să treacă prin aşa ceva. Nici măcar cei mai mari duşmani ai vostri sau ai noştri. Sunt într-o situaţie oribilă şi chiar nu am avut chef să vorbesc, să scriu, să fac absolut nimic.

Ştiţi foarte bine v-am spus că situaţia lui este una foarte gravă. Se află, efectiv, între viaţă şi moarte, se află la spitalul Floreasca. Şi v-am spus, încă de pe atunci, că avem nevoie de sânge şi de rugăciunile voastre.


Asta ar fi mai mult decât ne-am putea dori. O să vă mulţumim toată viaţa noastră, avem nevoie de sânge, dacă puteţi dona în continuare, chiar avem. Şi ne rugăm ca organismul lui să reziste. Tot ceea ce facem este să ne rugăm pentru el. Şi vă rog să o faceţi şi voi, dar vă rog, avem nevoie de sânge. Oriunde vă aflaţi puteţi să o faceţi! În rest, o să începem grefarea, dacă zic bine, undeva mâine dacă o să avem suficient sânge"
, a spus Oana Radu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate