Vedete

Oana Roman a fost alaturi de Liviu Varciu. "Esti un nebun frumos si talentat si te iubesc tare mult fratiorul meu!"

Oana Roman a participat la petrecerea in cinstea crestinarii fiicei lui Liviu Varciu. Vedeta a publicat un mesaj special pentru vechiul ei prieten.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Oana Roman a fost alaturi de Liviu Varciu. "Esti un nebun frumos si talentat si te iubesc tare mult fratiorul meu!"icon photo

Oana Roman a fost alaturi de Liviu Varciu la celebrarea botezului micutei Anastasia. Fiica lui Liviu Varciu si a Andei Calin a fost crestinata ieri, iar prietenii, rudele si apropiatii proaspetilor parinti s-au bucurat de o petrecere fastuoasa.

Oana Roman, prietena veche cu Liviu Varciu, a participat cu mare bucurie la eveniment si a publicat fotografii spectaculoase. Oana Roman a avut si un mesaj pentru fericitul tatic: "Esti un nebun frumos si talentat si te iubesc tare mult fratiorul meu! Anda si Liviu sa va trăiască fetiţa sănătoasă si sa va bucuraţi de ea la infinit!"

Oana Roman a impresionat cu tinuta ei rafinata. Intr-o eleganta rochie neagra si cu niste sandale superbe, vedeta a fost o aparitie a evenimentului.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune