Oana Roman, adevarul despre interventiile estetice! Cum reuseste sa arate tanara la aproape 43 de ani

Oana Roman a publicat o fotografie in care apare fara pic de machiaj si a spus adevarul despre interventiile pe care le-a suferit.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Oana Roman are aproape 43 de ani, insa chipul ei nu ii reflecta nici pe departe varsta. Daca majoritatea femeilor au macar cateva riduri pana la varsta vedetei, ea se poate lauda cu un chip impecabil. 
 
Recent Oana a publicat pe pagina personala de Instagram o fotografie in care apare fara pic de machiaj si a dezvaluit care este secretul ei pentru a arata atat de tanara. "42 spre 43. Fără filtre, fără machiaj, fără botox şi totuşi fără riduri! :) Genă bună de la mama!", a scris ea in dreptul fotografiei.
 
Asadar, Oana Roman reuseste sa se mentina fara sa apeleze la ajutorul medicilor estetici sau la tratamente sofisticate si costisitoare. Din fericire pentru ea, natura a inzestrat-o cu un chip vesnic tanar. 
 
"Esti minunata,Oana! Cu siguranta genele mostenite sunt importante. Insa faptul ca iubesti, ca esti iubita, dragostea pentru pitica voastra si toate realizarile tale sau ale familiei tale sunt la fel de importante. Salutari dragi din Germania", a fost mesajul unei fane de-ale Oanei. 
 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate