Oana Roman are din nou probleme de sanatate! “Trebuie sa merg o data pe saptamana sa-mi fac niste perfuzii” VIDEO EXCLUSIV

Vedete

Oana Roman are din nou probleme de sanatate! “Trebuie sa merg o data pe saptamana sa-mi fac niste perfuzii” VIDEO EXCLUSIV

Oana Roman se confrunta din nou cu probleme de sanatate, destul de serioase. Vedeta e pe tratament complex si merge saptamanal la spital.

Oana Roman nu se simte bine din cauza unor probleme de sanatate mai vechi cu glanda tiroida, probleme care i-au revenit si care o obliga acum sa-si ia tratamentul prescris de medic ca la carte.( Vezi AICI cum se desfasoara certurile intre Oana si sotul ei si afla cine face pasul spre impacare)

Astfel, in afara de medicamentele pe care le ia acasa, in fiecare saptamana, Oana merge la spital ca sa-si faca perfuzii.

Vedeta ne-a marturisit ca vinovata este ea pentru ca o perioada

a renuntat sa mai ia tratamentul pentru tiroida, iar acum au aparut complicatii.

 

“M-am simtit foarte rau in ultima vreme, iarasi mi-au revenit ceva probleme de sanatate si din cauza asta sunt un pic mai obosita si mai trasa la fata ca de obicei. E vorba de problema mea cu tiroida pe care am tratat-o, apoi doua luni n-am mai luat tratament si din cauza asta s-au agravat foarte tare.

E vina mea, recunosc. Si acum iau un tratament complex, trebuie sa merg o data pe saptamana sa-mi fac niste perfuzii, vreo doua luni si jumatate. Nu e tocmai dragut si ok, dar eu raman cu zambetul pe buze. Ma duc imi fac tratamentul si am inteles ca trebuie sa-l iau si sa nu-l mai intrerup”, a declarat Oana Roman pentru WOWbiz.ro.