Oana Roman, confesiune dramatică! Ne-a povestit cum a slăbit de fapt 20 de kilograme şi cât de nefericită era în perioada aceea! "Mergeam la psihiatru"

Oana Roman, declaraţii cutremurătoare! Vezi cât de nefericită era în perioada când slăbise 20 de kilograme!

Distribuie pe:

Autor: G.C.

Oana Roman a fost prima invitată a Anei Gheorghe la emisiunea "De vorbă cu Ana", difuzată în fiecare marţi, începând cu ora 17, pe pagina de facebook kfetele.ro.

fara descriere

Prietene vechi, cele două au discutat liber şi cu sinceritate despre viaţa fiicei lui Petre Roman, despre cumpenele majore ale existenţei ei, dar şi despre perioada în care protagonista noastră avea 70 de kilograme.

 

fara descriere

Oana Roman, declaraţii cutremurătoare! "Terminasem o relaţie pe care nu eram pregătită să o închei, nu aveam job, părinţii mei nu se mai înţelegeau"

fara descriere

Surprinzător, Oana a mărturisit că pe vremea când era slabă şi arăta spectaculos, era extrem de nefericită.

"Ţin minte că mâncam brânză de vaci şi căpşune pe vremea aceea. Am ţinut o dietă, cu care am slăbit în jur de 20 de kilograme, pe care mi-au dat-o cei de la un centru de înfrumuseţare care cred că s-a închis de ceva timp. Ei bine, tratamentul presupunea mai multe lucruri, inclusiv nişte biluţe pe care mi le puneau în urechi, să-mi taie pofta de mâncare.

Citeşte materialul integral pe kfetele.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate