Oana Roman, declarații sincere despre problemele din relația cu Marius Elisei

Sinceritate maximă: Oana Roman le oferă fanilor detalii din intimitatea cuplului pe care-l formează cu Marius Elisei

Distribuie pe:

Autor: I.N.

Oana Roman și probleme din relația cu Marius Elisei- declarații sincere


In articol:

Oana Roman a avut discuții sincere cu fanii ei pe conturile de socializare, unde le-a postit ce greutăți întâmpină in relația sa, explicând ulterior și cum reușeste să le medieze.

Frumosul cuplu Oana Roman - Marius Elisei este îndrăgit de nenumărați fani, fiind poate una dintre cele mai solide relații din showbizul românesc. Ca în orice familie, este normal să mai apară și mici discuții în contradictoriu, iar Oana este cunoscută pentru deschiderea cu care vorbește cu urmăritorii ei.

Citeste si: Claudia Pătrășcanu, despre divorțul de Gabi Bădălău! Ce spune artista despre cum a fost dată afară din casă

Citeste si: Șoc în showbiz! Leo de la Strehaia și prima soție, Anca, mai au un copil! L-au adoptat acum, dar el e celebru de ani buni

Citeste si: O nouă nuntă la Puterea Dragostei! Nici nu se știa că are iubită și acum a anunțat că se însoară! Despre cine e vorba?

Oana Roman și probleme din relația cu Marius Elisei- declarații sincere

Cum mediează Oana Roman certurile din cuplu

Astfel, cu multă transparență și deschiere, Oana a postat răspunsuri la întrebările ce țin de cuplu, afirmând următoarele pe contul său de Instagram: ”Am învățat să las mai mult de la mine. Fără a face compromisuri de nefăcut”.

Discuțiile sincere despre Marius Elisei au venit în urma altori discuții cu fanii, ce au avut loc în urmă cu câteva zile. Oana Roman a povestit cum este afectată de vreme: ”Nu știu cum sunteți voi, dar pe mine vremea asta mă termină. Am alergat toată ziua, dar mă simt ca și cum m-ar fi călcat un tren. Așa de obosită și de amețită mă simt. Eu sunt, recunosc, foarte meteodependentă și nu îmi place când e așa. Mă simt mega obosită”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate